Carolas oväntade råd från läkaren – för att bli frisk

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist tvingades hoppa av Let's Dance.

TT

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:29

Efter reklamen: Här är paren som blivit kära i Let's Dance

(1:29)

Carola Häggkvist, 54, valde att lämna Let's dance förra veckan, trots sitt favoritskap och bara veckor kvar till finalen. Carola berättade på Instagram att hon efter att ha kämpat med de hårda kraven samtidigt som hon drabbades av allt fler fysiska symptom till slut uppsökte läkare som ordinerade henne total vila och sa att hon hade utmattningssyndrom.

Nu tillbringar Carola sin tid hemma med dottern Zoe, och stöttas av vänner och familj genom den jobbiga tiden för att ta sig tillbaka från utmattningen.

Carola håller sina följare uppdaterade med framstegen på Instagram, där hon berättar att hennes fokus nu är att ge sig själv fortsatt återhämtning efter Let's dance-resan.

”Jag måste fortsätta låta tanken vila och kroppen få den återhämtning den behöver. Jag går fortfarande i slow motion även om det går framåt. Det dippar visst lite innan det kan bli bättre säger dom”, skriver Carola på Instagram.

Carolas råd från läkaren – för att blir frisk

Läkarna håller artisten under uppsikt, och tar blodprover för att hålla koll på hennes värden. Men samtidigt har artisten fått rekommendationer av läkaren – där fokus är att hon inte ska sätta krav på sig själv.

”Har ännu inte varit utanför dörren idag. Och det behöver jag inte heller. Men lite motion varje dag står ändå på läkarens rekommendation.. sömn och mat. Och att bara tänka goda tankar. Allt som gör mig glad och är kravlöst. Wow - jag älskar den här läkaren”, skriver Carola på Instagram, och läkarens snälla råd hyllas av artistens fans.

Mer innehåll från MåBra

Så backades Carola av dottern Zoe i beslutet att lämna Let's Dance

Carola tar professionell hjälp för sin psykiska ohälsa – berättar nu

Carolas första ord om anledningen till avhoppet från Let's dance

Dela på: