Carina Bergs första bild på sonen Otto får följarna att häpna

Carina Bergs nya bild på sonen Otto får följarna att häpna
Slå på ljud

För tre år sedan träffade programledaren Carina Berg, 42, kärleken på nytt efter skilsmässan från Kristian Luuk, 54. Det visade sig snart att hennes nya pojkvän är ingen mindre än fotbollsspelaren Erik Berg, 31. Paret har hunnit ta många stora steg i relationen sedan dess. De har flyttat ihop, gift sig, köpt sommarställe samt fått sitt första gemensamma barn, sonen Otto. Carina har även sonen Holger Luuk från sitt tidigare äktenskap med Kristian.

Det har snart gått ett halvår sedan Otto föddes och i podcasten Gynning & Berg hittar sig själva har tv-profilen avslöjat att hon och Erik gärna vill ha fler barn i framtiden.

Carina Bergs stora barnlängtan

Att utöka familjen ytterligare är dock lättare sagt än gjort. Carina Berg har varit öppen med att det var långt ifrån enkelt att lyckas bli gravid efter att hon och Erik bestämt sig för att bilda familj.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, sa Carina i podden förra året.

När Carina och Erik väl lyckades var glädjen såklart stor, men att de ska ha turen på sin sida ännu en gång är ingenting som Carina Berg tar för givet.

– Det var ju så svårt att göra ett så man får ju se, sa hon i podcasten i somras.

Erik och Carina Berg ska flytta

Just nu verkar det som att makarna främst fokuserar på sin boendesituation. Sedan Otto föddes har det blivit tydligt för dem att de måste ha en större bostad.

– Vi har fått flytta ner möblerna i källaren för han ska kunna gå runt. Så vi är verkligen, verkligen sugna på att flytta, sa Carina Berg i Gynning & Berg hittar sig själva förra veckan.

Precis innan Carina spelade in det senaste avsnittet av podden hade hon förlorat budgivningen på en lägenhet i Birkastan i Stockholm, vilket hon var väldigt besviken över. Men programledaren tar nu nya tag och fortsätter sin jakt.

Nya bilden på sonen Otto

Det är inte bara i podden som Carina Berg delar med sig av sitt familjeliv. På Instagram får följarna titt som tätt se bilder från hennes vardag tillsammans med maken och barnen. I ett nytt inlägg får fansen se en helt ny bild på Otto, som nu har hunnit växa till sig en hel del.

 

I kommentarsfältet är det tydligt att Carinas följare älskar pussbilden på henne och sonen. En anledning till uppståndelsen kan vara att tv-profilen sällan eller aldrig har lagt upp ett foto där man ser Ottos ansikte tidigare.

”Det är gott med en puss. Så stor han har blivit, ta vara på tiden, dom växer fort”, hälsar en person.

”Åhhh så gosigt”, skriver en annan.

”Men gud vad tiden går fort så stor han blivit kramis på er alla”, hälsar en tredje.

FOTO: TT

Läs mer:

Carina Bergs tårar – berättar om sorgen efter pappans död

Carina Bergs ärliga ord om familjelivet

Carina Bergs udda tips för att klara av amningen

Utvald läsning