Detta är Carina Bergs barn – så ser de ut

Carina och Erik Berg, barnen Holger, Otto och Juno.
Carina Berg om IVF-försöken och kampen för att få barn
4:10

Efter reklamen: Carina Berg om IVF-försöken och kampen för att få barn

(4:10)

Slå på ljud

Carina Berg, 43, var gift med Kristian Luuk, 54, i närmare åtta år, tillsammans har de en son. 2016 gifte hon sig för andra gången med fotbollsspelaren Erik Berg fd. Erik Johansson, 32. De har två barn tillsammans, en son och en dotter. Detta heter alla barn och så gamla är dem.

Detta är Carina Bergs barn

Carina Bergs barn Holger, Otto och Juno.

Barnen Holger, Otto och Juno. Foto: Privat

Kristian Luuk och Carina Berg har tillsammans sonen Holger Luuk, 11 år gammal. Han har knappt setts på någon av medieprofilernas sociala medier, då de två ex-makarna kommit överens om att hålla sonen utanför offentligheten.

Carina Berg visar upp nya lägenheten efter totalrenoveringen

Ihop med Erik Berg har Carina Berg sonen Otto Berg och Juno Berg. Otto är född i mellandagarna 2019 och är idag alltså runt 1,5 år gammal. Juno föddes i mars tidigare i år och är således bara några månader gammal.

Efter att ha kämpat att bli gravid har Carina Berg tidigare i podcasten Gynning & Berg uttalat sig om glädjen att bli mamma.

– Som en välsignelse, i brist på bättre ord, sa hon då till poddkollegan Carolina Gynning.

Carina Berg, Erik Berg och Juno Berg på BB

Juno Karin Elsa Berg föddes den 12 mars 2021. Foto: Privat.

Om programmet Var fan är storken?

19 maj släpps Carina Bergs säsong 1 av en programserie som berör ämnet ofrivillig barnlöshet på kanal 5 och discovery+. Se trailer till Var fan är storken? här!

Carina Berg om IVF-resan, sorgen, rädslan och att bli gravid efter 40

I den möter hon par som längtar efter barn men av olika anledning har svårt att bli gravida. Bland annat får man höra Kenza Zouiten Subosic berätta om sin IVF-resa och runtomliggande känslor kring kampen att bli med barn.

Andra kända ansikten som haft svårt och dyker upp i programmet är Charlotte Perelli, 46, och poddkollegan Carolina Gynning, 42, som i Carina Bergs kommentarsfält på Instagram skriver att de är stolta att få vara med i ett så viktigt program.

Foto: TT

Utvald läsning