Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Carina Bergfeldts sorg – förlorade drömhuset

30 jul, 2021 
Linda Strömbäck
Linda Strömbäck
Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt gjorde allt för att få sitt drömhus hon plötsligt upptäckt på Hemnet. Nu berättar hon om besvikelsen efter lockpriset.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 lyxiga kändishem du bara måste seBrand logo
5 lyxiga kändishem du bara måste se

Carina Bergfeldt har tidigare arbetat som reporter och korrespondent. Nyligen fick hon även sin alldeles egna talkshow Carina Bergfeldt på SVT där hon intervjuat personer som Zara Larsson, Benjamin Ingrosso och Hanna Hellquist.

2019 gifte hon sig med kärleken Jesper Zølck och förra året fick de deras första barn. Nu berättar hon om drömhuset hon önskat se sonen Hamilton växa upp i.

Carina Bergfeldt om drömhuset

”Jag letade inte efter hus. Inte det minsta. Men så plötsligt dök det upp en Hemnet-annons mitt bland mina sociala medier, för ett hus i slutet av den här vägen.” Skriver Carina Bergfeldt på sin Instagram när hon visar upp vägen bland grönskande träd med dessutom en hare sittandes intill.

Annons

Hon visade genast upp huset för maken Jesper Zølck och berättar att de direkt åkte dit även om det inte är så processen normalt brukar se ut. Trots det fick de möjligheten att presentera sig för ägaren och en husesyn av drömhuset. Carina berättar att hon sedan gjorde något hon vanligtvis inte brukar göra.

”Jag gjorde något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag började böla. Över ett hus. Över tanken att Hamilton skulle leka där. Växa upp där. Jag såg honom i trädgården. Jag började rita planlösningar i huvudet. Jag flyttade in mentalt. Det var så fint.” skriver hon på Instagram.

Direkt efter husesyn kontaktade Carina banken för ett lånelöfte och erbjöd till slut ägaren av huset 25 procent över utgångspriset efter flera nekade erbjudanden. Carina gick sedan på ytterligare en visning.

Besvikelsen efter lockpriset

”Jag var där och kände igen att det här var min plats på jorden. Åkte hem. Budade. Och budade. Och budade. Och budade. När jag kastade in handduken i morse hade en annan budgivare precis lagt exakt *dubbelt så mycket* som utgångspriset i bud, en exakt 100%-ig ökning.” skriver Carina på Instagram.

Annons

Carina berättar sedan om besvikelsen efter budgivningen och det uppenbara lockpriset som legat ute som utgångspris på drömhuset.

”Jag deppar lite över detta idag. Men ja, jag har ett hem jag tycker om, en familj jag älskar, ett jobb jag gillar, jag visste inte ens att jag letade, bla bla bla, allt är bra. Fast det svider ändå. Men jag måste också säga att lockpriser - som det här uppenbarligen var - suger. Nåväl. Hoppas att de som får det magiska huset i slutet av den här vägen kommer älska det med hela sina hjärtan.” avslutar Carina Bergfeldt på sin Instagram.

Foto: TT, Instagram

Annons