Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Carina Bergfeldts oro inför premiären av sin talkshow

14 jan, 2022 
carina bergfeldt
Inför säsongspremiären av Carina Bergfeldts talkshow på SVT har orosmolnen hopat sig över hennes huvud. ”Så nojig just nu”, säger hon själv.
Annons
TV: 5 snabba med Carina BergfeldtBrand logo
TV: 5 snabba med Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt, 41, är högaktuell med en ny säsong av sin bejublade och självbetitlade talkshow på SVT. I fjol vann hon det ärofyllda priset Årets kvinnliga programledare på tv-galan Kristallen, och tackade i sin mentor Fredrik Skavlan som coachat henne inför uppgiften.

Carina Bergfeldt på Kristallen 2021.
Carina Bergfeldt vann i kategorin Årets kvinnliga programledareKristallen 2021.

Nu stundar säsongspremiären av talkshowen och Carina är enligt egen utsago skapligt nervös.

Annons

Rädd att insjukna i corona

”Alltså, jag är så nojig just nu så jag vet knappt var jag ska ta vägen”, skrev Carina i ett inlägg på Instagram i veckan som gick.

”Jag vet att det finns betydligt viktigare jobb för samhället än mitt, men just nu känns det som att covid ligger och nafsar en i baken, redo att förstöra en hel produktion för så många människor”, fortsatte hon.

Carina påpekade att programledaren Pär Lärnström nyligen fick ställa in ett stort tv-uppdrag på grund av att han insjuknat i corona. Hon nämnde även hur premiären av SVT-produktionen Fråga Doktorn har skjutits upp på grund av att programledaren Sofia Rågenklint och läkaren Karin Granberg har testat positivt för covid-19. Carinas skräck är att gå samma öde till mötes.

Kristian Luuks peppande ord

”Jag gör vad jag kan, jag träffar ingen som inte är absolut nödvändig, har ansiktsskydd hela tiden, tvättar och spritar som en dåre, men den här nya varianten är ju som en blodtörstig igel och verkar vara överallt. Måtte jag bara få göra premiären i alla fall”, fortsatte Carina i sitt inlägg, och tillade ”Snälla covid, håll dig borta”.

Annons

Bland kommentarerna märks ett välkänt ansikte. Programledaren och SVT-kollegan Kristian Luuk skriver peppande ord; ”Det kommer gå bra! Du är Wonder Woman”.

Klarade spela in första avsnittet

På torsdagen postade Carina ett nytt inlägg på Instagram med bilder från inspelningsstudion, och ett glädjande besked:

”Vi är tillbaka! Så himla kul kväll. Och coviden höll sig borta”, förkunnade hon.

I premiäravsnittet av Carina Bergfeldt som sänds fredag kväll syns ett gäng kända gäster. Actionhjälten Dolph Lundgren, framlidne Lill-Babs tre döttrar Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen, samt artisten Newkid äntrar studion.

carina bergfeldt med sonen hamilton på röda mattan
Carina Bergfeldt med sonen Hamilton på röda mattan i Stockholm december 2021.

Hemma i tv-soffan sitter Carina Bergfeldts son Hamilton och make Jesper Zølck.

Annons

Carina Bergfeldts talkshow sänds på SVT1 fredagar klockan 21. Programmen finns även att streama på SVT Play.

Foto: TT, Stina Stjernkvist/SVT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som har gått
Annons