Carina Bergfeldts fina hyllning till bonuspappan Bosse

Carina Bergfeldts talkshow kommer tillbaka nästa år.
5 saker du inte visste om Carina Bergfeldt
0:40

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Carina Bergfeldt

(0:40)

Slå på ljud

Den hyllade och dubbelt Kristallen-nominerade programledaren och journalisten Carina Bergfeldt njuter nu av sommaren. Nästa år kommer hennes självtitulerade talkshow tillbaka för en andra säsong.

I ett inlägg på Instagram berättar hon nu om lyckan över att hennes mammas tidigare partner Bosse fortfarande är kvar i hennes liv, och att han finns där för sonen Hamilton.

”Bosse och Marianne – och barnbarnet ingen av dem har några blodsband till. Jag älskar människor som kan bete sig som folk efter skilsmässor”, skriver hon.

”Vi var de stora förlorarna”

Carina Bergfeldt berättar vidare att så inte var fallet med hennes pappa, och hon menar att han kände en stark avundsjuka mot Bosse.

”Vi fick inte lov att tycka om honom, för då svek vi pappa. Allt var en tävling och vi var de stora förlorarna. Sisådär 15 år senare skilde sig Bosse från min mamma, men inte från mig. Och när han träffade sitt livs kärlek Marianne vid 68 års ålder fick hon hela familjen på köpet”, skriver hon vidare.

Lyckan över relationen med sonen

På bilden som Carina Bergfeldt lagt upp syns Bosse och Marianne gå på promenad med barnbarnet Hamilton.

”Nu går de hand i hand med barnbarnet som är så glad i dem båda. Precis som att Hamilton för några dagar sedan hängde med sina andra morföräldrar; hans mormor och hennes Erik. Och om några veckor ska han tillbringa en helg med alla fyra”, skriver hon och tillägger:

”Ingen av dem är rädd för att han ska älska någon annan mer, för att de inte är knäppa i huvudet. Han kommer under hela sin barndom inte tänka att det är någon skillnad på de här fyra. Alla bara finns där och älskar honom. Och det är precis så det ska vara”.

I kommentarsfältet delar följarna med sig av sina liknande erfarenheter – och hyllar även de Bosse och Marianne.

Foto: TT

Utvald läsning