Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Carina Bergfeldt visar upp sommarstället efter renoveringen

30 maj, 2022 
bergfeldt
För bara ett par veckor sen beslutade Carina Bergfeldt sig för att addera en stor altan till sitt sommarhus. Och nu är det klart!
Spana in resultatet här!
Annons
TV: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
TV: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

Det vankas sommar! Och det firar Carina Bergfeldt, 42, med en ny altan till sitt mysiga lantställe.

”Två av mina bröder är ingenjörer. I ett svagt ögonblick lovade de att hjälpa oss bygga en altan. Vi har att göra i helgen. Än så länge har de inte sagt upp bekantskapen. Bara en tidsfråga”, lät hon meddela på sina sociala medier härom veckan och samtidigt visade hon upp ett litet klipp på hur sommarhuset såg ut innan utbyggandet av altanen.

Carina Bergfeldt om miljonköpet

Sommarhuset köpte Carina Bergfeldt tillsammans med maken Jesper Zølck, 43, förra året.

”Idag blev den här lilla stugan vid en sjö vår”, berättade hon i ett inlägg på Instagram där hon visade upp den gulliga trästugan som är belägen precis intill vattnet.

Annons

Stugan som ligger i Ledsjö, Götene, gick enligt Nyheter 24 loss på 1,7 miljoner kronor.

Carina Bergfeldt och stora renoveringen

Under veckan som gått har Carina Bergfeldt delat med sig av renoveringens gång, och hon är minst sagt tacksam för sina bröders hjälp.

”Min älskade familj. Två av mina bröder kom till sommarstugan torsdag kväll, och de jobbar fortfarande på. Vi hade hoppats bli klara i kväll men vi kommer inte riktigt hinna, trots att de varit igång sju på morgonen och jobbat till halv ett på natten, tre dagar i rad. Min granne kom förbi och sa att han hoppades att jag förstod hur priviligierad jag är som har en så stor familj som hjälper mig så mycket. Och det vet jag. Det här kommer bli så himla fint. Och mina bröder är så himla fina”, skrev hon intill bilderna där bröderna jobbade på.

Se Carina Bergfeldts lantställe här

Och nu är då altanbygget klart! Carina Bergfeldt är överlycklig.

”Tack snälla, snälla, snälla Fredrik och Nicklas. Så fint det blev. GUD SÅ FINT DET BLEV! Gud vad vi ska grilla och bjuda er på goa grejer på den där altanen...”

”Vår fina altan, där vi ska sitta och dricka kaffe...”

”...och se Hamilton leka i vattenbrynet”, skriver hon.

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 snabba med Carina BergfeldtBrand logo
Se också: 5 snabba med Carina Bergfeldt
Annons