Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Carina Bergfeldt säljer lägenheten – visar upp bilderna

28 jun, 2022 
TT, Theo Björk Olsson
SVT-profilen Carina Bergfeldt är på väg att flytta från sin älskade lägenhet.
Nu visar hon bilder inifrån boendet – och utsikten hon tycker om så mycket.
Annons
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

Förra veckan berättade Carina Bergfeldt att hon och maken Jesper Zølck köpt en ny lägenhet, och att hela processen gick väldigt snabbt.

“Igår morse, efter att vi lämnat Hamilton på förskola, åkte dansken och jag och tittade på en lägenhet. Båda såg hur bra den skulle vara för Hamilton. Den stora innergården, lekplatserna, gigantisk gräsmatta. Till och med en fotbollsplan. Han skulle få det så bra där”, skriver hon i inlägget på Instagram.

Snabba köpet

Senare på kvällen lade det ett bud, och en timme efter det var saken klar. De ska flytta tillsammans med sonen.

Så här bor Carina Bergfeldt just nu.
Så här bor Carina Bergfeldt just nu.

”Så nu har vi köpt ett nytt hem. Vi kommer få det jättebra på det nya stället. Det är jättefint. Och någon annan kommer bli lycklig av min utsikt”.

Annons
Ett stycke sovrum.

För den där utsikten var Carina Bergfeldts huvudargument för att stanna kvar i lägenheten. Men det höll alltså inte och nu när den gamla lägenheten ska säljas visar hon upp den på sociala medier.

Så ser Carina Bergfeldts nya lägenhet ut

”Vi har pratat om så många drömmar vid det här middagsbordet. Vi har sett så många serier i soffan. Vi (jag) har tagit 100 tupplurer på golvet med Hamilton vid min sida och jag har tittat ut genom fönstret och känt mig lycklig att jag får bo här varje dag. Vi har skrattat och bråkat och levt och älskat varandra och byggt en liten familj här”, skriver hon i ett Instagraminlägg och fortsätter:

Annons
Utsiken från Carina Bergfeldts balkong.
Duschrummet hos Carina Bergfeldt.
Här finns kontor.

”Jag hoppas så att någon annan ska älska lägenheten lika mycket som jag gör. Men det finns naturligtvis många andra bra lägenheter också, som vi säger på SVT”.

Foto: TT

Annons