Carina Bergfeldt säljer lägenheten – visar upp bilderna

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan
0:57

Efter reklamen: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

(0:57)

Slå på ljud

Förra veckan berättade Carina Bergfeldt att hon och maken Jesper Zølck köpt en ny lägenhet, och att hela processen gick väldigt snabbt.

“Igår morse, efter att vi lämnat Hamilton på förskola, åkte dansken och jag och tittade på en lägenhet. Båda såg hur bra den skulle vara för Hamilton. Den stora innergården, lekplatserna, gigantisk gräsmatta. Till och med en fotbollsplan. Han skulle få det så bra där”, skriver hon i inlägget på Instagram.

Snabba köpet

Senare på kvällen lade det ett bud, och en timme efter det var saken klar. De ska flytta tillsammans med sonen.

Så här bor Carina Bergfeldt just nu.

Så här bor Carina Bergfeldt just nu.

Theo Björk Olsson

”Så nu har vi köpt ett nytt hem. Vi kommer få det jättebra på det nya stället. Det är jättefint. Och någon annan kommer bli lycklig av min utsikt”.

Ett stycke sovrum.

Theo Björk Olsson

För den där utsikten var Carina Bergfeldts huvudargument för att stanna kvar i lägenheten. Men det höll alltså inte och nu när den gamla lägenheten ska säljas visar hon upp den på sociala medier.

Så ser Carina Bergfeldts nya lägenhet ut

”Vi har pratat om så många drömmar vid det här middagsbordet. Vi har sett så många serier i soffan. Vi (jag) har tagit 100 tupplurer på golvet med Hamilton vid min sida och jag har tittat ut genom fönstret och känt mig lycklig att jag får bo här varje dag. Vi har skrattat och bråkat och levt och älskat varandra och byggt en liten familj här”, skriver hon i ett Instagraminlägg och fortsätter:

Utsiken från Carina Bergfeldts balkong.

Theo Björk Olsson

Duschrummet hos Carina Bergfeldt.

Theo Björk Olsson

Här finns kontor.

Theo Björk Olsson

”Jag hoppas så att någon annan ska älska lägenheten lika mycket som jag gör. Men det finns naturligtvis många andra bra lägenheter också, som vi säger på SVT”.

Foto: TT

Utvald läsning