Carina Bergfeldt om sina tidigare destruktiva relationer med män

Carina Bergfeldt om sina destruktiva relationer
Carina Bergfeldt - 6 saker du kanske inte visste om journalisten
1:12

Efter reklamen: Carina Bergfeldt - 6 saker du kanske inte visste om journalisten

(1:12)

Slå på ljud

I vår är det återigen dags för Carina Bergfeldts hyllade intervjuprogram med samma namn. Det var under våren 2020 som showen hade premiär - och inte långt därefter utlovades en ny säsong till mångas stora glädje.

Carina Bergfeldt har fått en alldeles särskild plats hos sina följare och tittare genom att prata öppet om svåra erfarenheter. Bland annat om relationen till sin pappa men också om hur hon som vuxen fortsatte att söka sig till destruktiva relationer.

Carina Bergfeldt om familjen och tidigare kärleksrelationer

I en intervju i DN från tidigare i år berättade hon hur hon lever med en osynlig liten sate på axeln som med ojämna mellanrum påminner henne om hur värdelös hon är.

– Jag tror att mycket av det jag gjort handlat om att bevisa för min pappa, mig själv och för andra som inte trott på mig att de hade fel.

Idag är kontakten med pappan bruten och livet är ljust för Carina Bergfeldt. Sedan 2017 lever hon med Jesper Zølck, eller dansken som hon kallar honom på Instagram, och tillsammans har de sonen Hamilton.

– Jag har levt med män som varit riktiga rövhuvuden men de män som finns i mitt liv nu är några av de bästa världen har att erbjuda, säger hon till DN.

Carina har aldrig gått ut offentligt och berättat ingående om dessa tidigare relationer och heller aldrig velat utpeka någon. En av hennes få kända expojkvänner är sportjournalisten Robert Laul.

Expojkvännen och sportjournalisten Robert Laul

Deras relation uppmärksammades i media i samband med att Carina Bergfeldt fick jobbet som USA-korrespondent 2016. När Carina gjorde sitt första år som utrikeskorrespondent flyttade dåvarande kärleken Robert Laul dit efter ett halvår. Han hade tidigare berättat i media om sitt mångåriga alkoholmissbruk och senare hur han fick bukt med sina problem i boken Alkisbarn: fotboll, fylla och fajt. Relationen tog dock slut och år 2020 och när Carina flyttade hem från USA, var det med en ny pojkvän och en bebis i magen.

Källa: DN, Resumé

Foto: TT

Utvald läsning