Carina Bergfeldt om gästen som fick nobben från talkshowen

Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt - 6 saker du kanske inte visste om journalisten
1:12

Efter reklamen: Carina Bergfeldt - 6 saker du kanske inte visste om journalisten

(1:12)

Slå på ljud

Carina Bergfeldts talkshow har onekligen lockat den svenska tv-publiken efter den blivit SVT:s nya fredagssatsning. Programledaren Carina Bergfeldt har tidigare intervjuat personer som Stefan Löfven, Benjamin Ingrosso och Zara Larsson i sitt program. Och nu avslöjar hon vilken påverkan hon har på vilka gäster som får och inte får medverka i programmet.

Älskar, älskar inte-Lars barnlängtan med 40 år yngre Fiona

Carina Bergfeldts talkshow

Inför varje fredag får noga utvalda gäster ta plats i intervjusoffan hos Carina Bergfeldt. Framgångsreceptet för har showen har sedan starten 2021 varit en blandning av gäster, oväntade möten och en mix av tunga och ljusa ämnen. För Expressen berättar Carina Bergfeldt att hon är väldigt nöjd med gästerna som väntas dyka upp i årets säsong samt vilka hon drömmer om att få intervjua i framtiden.

– Vem som helst utom en vit, heterosexuell medieman, haha. Skämt åsido: Kungahuset har en stående inbjudan, berättar Carina Bergfeldt för Expressen.

Carina Bergfeldts talkshow

Carina Bergfeldts talkshow

Karin Törnblom/TT

Gästen som inte fick medverka i Carina Bergfeldt

Carina avslöjar också att hon och redaktionen gemensamt kommer överens om vilka gäster som ska få medverka i programmet. Men att hon en gång satte ner foten och tackade nej till en gäst som var påtänkt till programmet.

– Jag har veto och kan säga nej till en gäst. Hittills har jag bara använt mitt veto en gång. Med två säsonger i ryggen vet min redaktion vilka gäster jag inte klickar med, berättar Carina för Expressen.

Så ska Anders Bagge och Johanna Lind Bagge inreda sitt nya slott

Hon berättar också att det handlade om en kontroversiell person som inte förtjänade någon tv-tid, enligt henne själv.

– Gästen var visserligen ett scoop men det var ändå inte värt det, säger Carina men avslöjar inte vem den nobbade gästen var.

5 snabba med Carina Bergfeldt
0:59

Efter reklamen: 5 snabba med Carina Bergfeldt

(0:59)

Slå på ljud

Foto: TT

Utvald läsning