Carina Bergfeldt avslöjar kaoset bakom kulisserna: "Avhopp"

Carina Bergfeldt

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Carina Bergfeldt har gjort ett bejublat inhopp som programledare för sitt eget intervjuprogram Carina Bergfeldt i SVT, medan Fredrik Skavlan har varit pappaledig.

Men efter åtta hyllade program som har haft mycket högre tittarsiffror än vad varken Bergfeldt eller SVT hade vågat hoppas på, så är det dags för Carina Bergfeldt att säga hej då. På fredagen sänds säsongsfinalen med gäster som Kalle Moraeus, Hanna Hellqvist och Amadeus Sögaard.

Carina Bergfeldt hyllar kollegerna i kaoset

På Instagram berättar Carina Bergfeldt om hur inspelningarna har sett ut under säsongen. Hon visar upp sina kolleger på redaktionen och konstaterar att de har satts inför jobbiga situationer när sjukdom och avhopp gjort att de behövt lösa programmet i sista stund.

”Sista veckan på jobbet har börjat! Här är gänget som kamperat tillsammans sedan november för att göra 10 veckors program. Såna stjärnor hela högen. Så mycket drama som kan hända bakom kulisserna inför en inspelning, med sjukdomar och avhopp, och de har löst allt som dykt upp. Hela tiden. Nu ska vi ro i land onsdagens inspelning. Sen ska vi fira”, skrev Carina Bergfeldt på Instagram i början av veckan.

Samtidigt är det många som vill se henne i rutan även nästa säsong, något Carina Bergfeldt tidigare har förnekat skulle vara aktuellt. I kommentarer på Instagram har hon svarat att hon bara är utlånad från utrikesdesken på SVT, och att hon i grund och botten är korrespondent och inte programledare.

”Jag är fastanställd på SVT, men jag tillhör Utrikesredaktionen. Är utlånad till Nöje för det här projektet”, har Carina Bergfeldt förklarat.

Redaktionens tips

Carina Bergfeldt om första året som mamma: "Bästa som hänt mig"

Så hyllas Carina Bergfeldt efter premiären av nya talkshowen

8 gripande fakta om Carina Bergfeldts karriär och kärleksliv

Dela på: