Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Carina Berg visar upp sin nya frisyr – har klippt lugg

22 jun, 2022 
Carina Berg visar upp sin nya frisyr – har klippt lugg
Någon som gjort sig sommarfin i håret är Carina Berg! Nu visar hon upp sin nya frisyr, och nu mera klär hon i lugg.
Annons
Intervju med Carina Berg om starkaste ögonblicket från Var fan är storken?Brand logo
Intervju med Carina Berg om starkaste ögonblicket från Var fan är storken?

Genom åren har vi sett Carina Berg i många olika frisyrer, och vi är nog en stor skara som minns när hon under 00-talet beslutade sig för att raka av sig allt hår under en tv-inspelning. Det var när Carina var aktuell med tv-programmet Berg flyttar in, som hon var på besök hos Martin Stenmarck – som då fick äran att snagga Carina Berg.

Carina Bergs olika frisyrer genom åren

I sin podcast Gynning & Berg hittar sig själva, berättade Carina Berg nyligen om tidpunkten då hon inte kände sig så fin i sin snaggade frisyr. Under graviditeten med sin första son.

– Vet du vad som inte var bra när jag rakade mig sist? Det var när det hade växt ut till mitten av öronen, då var jag gravid och jag var så rund. Jag hade ett helt runt ansikte, jag var som en cirkel. Med en ananas-frisyr, sa Carina Berg.

Annons
Carina Berg har haft många olika frisyrer genom åren som gått.
Carina Berg har haft många olika frisyrer genom åren som gått.

Förutom snagg och olika längder på håret har hon också rockat olika hårfärger genom åren. Vi har sett henne i allt ifrån mörkt brunt till blond.

Har skaffat sig en lugg

Nu har hon skaffat sig en ny frisyr igen, och den här gången har hon skaffat sig en lugg!

”Spretlugg och tufft trasad T-shirt. Saknar ni en luftgitarrist till ert 80-talsband så vet ni vem ni ska ringa”, skriver Carina berg. skämtsamt på Instagram när hon visar upp sin nya frisyr på Instagram.

”Du e så gullig i lugg”, skriver hennes parhäst Carolina Gynning i kommentarsfältet, och hon är långt ifrån ensam med att tycka Carina Berg passar utmärkt i sin nya frisyr.

Även på Carolina Gynnings Instagram visas Carina Bergs nya lugg upp!

Foto: Instagram, TT

Annons