Carina Berg till sjukhus – kollapsade i matbutik

Carina Berg

Efter flera tuffa veckor med sömnbrist och en massa jobb blev det till sist för mycket för Carina Berg, 44, som föll ihop mitt i en matbutik.

Intervju med Carina Berg om starkaste ögonblicket från Var fan är storken?
0:59

Efter reklamen: Intervju med Carina Berg om starkaste ögonblicket från Var fan är storken?

(0:59)

Slå på ljud

I sin podcast Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon har med Carolina Gynning, 43, berättar hon nu:

– När jag gick hem från sista inspelningsdagen så började jag känna mig yr. Jag blev bara mer och mer yr och sedan började det att blixtra framför ögonen och jag tänkte att det var ett jävla blodsockerfall jag har.

”Jag tänkte också hjärntumör”

Hon pratade med sin make Erik Berg, 33, och berättade att hon mådde konstigt, men bestämde sig för att ta en promenad hem istället för att ta en taxi. Hon gick in i matbutiken för att köpa en juice. Sedan svartnade det, och tv-profilen vaknade upp på golvet där inne.

– Jag hade ramlat ihop, bitit mig i tungan, slagit huvud och armen, kissat ner mig och var helt desorienterad. Allt det här hände inne på Coop, säger hon i podcasten.

9 kändispar med stor åldersskillnad – som du kanske inte känner till

Det hela utspelade sig för några veckor sedan, och i dag mår Carina Berg bra igen. Men under tiden var det otäckt, och hon började fundera på vad det kunde vara.

– Jag tänkte också hjärntumör, det första jag gjorde – eller hjärnblödning. Det är klart att min fantasi slängde mig till alla jobbiga delar, säger Carina Berg som fördes till sjukhus.

Därför kollapsade Carina Berg

Så illa var det tack och lov inte, utan diagnosen blev krampanfall.

– Om jag aldrig får det igen är detta den isolerade händelsen. Det kan man få av exempelvis sömnbrist och stress.

På Instagram berättar hon också om händelsen och passar då även på att tacka för hjälpen.

”Eftersom jag inte var vid medvetande så tror jag att mitt hyfs uteblev. Så därför vill jag passa på här och säga tack till er snälla fina personer på Coop Odenplan som ringde ambulans och tog hand om detta spektakel. Och heja Sankt Görans superstjärnor som, om och om igen, förklarade för denna virriga kvinna vad som hänt och blixtsnabbt fick mig och min familj att känna att allt var lugnt”, skriver hon.

Foto: TT

Utvald läsning