Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Carina Berg i tårar efter sorgliga stunden med sonen

18 feb, 2020 
För ett tag sen valde Carina Berg att ta med sig sonen Otto på en utflykt – något som fick tv-profilen att skriva ett känslosamt inlägg på Instagram. "Glada, ledsna, tacksamma, trötta, lyckliga tårar", skriver hon.
Annons

Det var i julas som Carina Berg, 42, och maken Erik Berg, 31, fick sitt första barn, Otto. Sedan dess har man kunnat följa Carinas liv som nybliven mamma på sociala medier – och när programledaren avslöjade att hon planerar en comeback med podcasten Gynning och Berg hittar sig själva, jublade hennes följare av lycka.

Men livet som mamma är inte alltid lätt och Carina har flera gånger delat med sig om svårigheterna att vara förälder åt en liten bebis.

”Hur jag tränar efter att jag fött barn? Enkelt! Svetten rinner av sig självt när bebis panikgråter på bibblan – en inrättning känd för att vara JÄTTETYST!”, skrev hon på Instagram om en av sina utflykter tillsammans med Otto.

Tog sonen till pappans gravplats

Men nu hyllas tv-profilen för sina känslosamma ord efter en barnvagnspromenad som ledde Carina till en alldeles speciell plats.

”På barnvagnsprom vid havet där min pappa vilar.”, skriver Carina till en bild på det rofyllda havet.

Annons

Lilla Otto hann aldrig träffa sin morfar, som dog hastigt efter en hjärnblödning 2015. Sedan dess har Carina pratat många gånger om den stora sorg som hennes pappa lämnade efter sig.

– Min stora panik var att jag inte fick säga någonting. Jag hade så gärna velat säga något. Jag gick in till honom, höll honom i handen, stod nära hans öra och pratade med honom. Jag sa bara ”Pappa”, har programledaren sagt.

Hyllas för ärliga orden

Men nu fick alltså sonen Otto säga hej till sin morfar för första gången då mamma Carina tog honom till pappans sista viloplats. Händelsen rörde Carina till den grad att tårar rann nerför kinderna efter utflykten.

”Bebi-Otto får säga hej till morfar och jag torkar glada, ledsna, tacksamma, trötta, lyckliga tårar.” 

Nu hyllas tv-profilen av sina följare för sina ärliga ord om känslorna. Bland annat TV4-profilen Jenny Strömstedt, Kakan Hermansson och radioprataren Titti Schultz har kommenterat inlägget med röda hjärtan.

”Fint. Pappa håller nog bra koll på bebi-Otti och säger åt han att han världens bästa mamma som gör allt för honom”, skriver en annan till det känslosamma inlägget.

Läs mer:

Carina Bergs udda tips för att klara av amningen

Carina Bergs ärliga ord om familjelivet

Carina och Erik Berg har fått sin bebis – se första bilden här

Annons