Carina Berg erkänner missen – efter följarnas upptäckt

Det var i slutet av 2017 som tv-profilen Carina Berg, 41, avslöjade att hon funnit kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 30. Kort därefter förlovade paret sig och för ett år sedan gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Efter bröllopslyckan tog makarna snabbt nästa steg i relationen och i somras blev Carina och Erik ägare till ett sommarhus i Stockholms skärgård. Deras husköp och renoveringsprojekt har man kunnat följa i deras egna tv-program Bergs drömkåk. Efter det kom nästa glada besked – i augusti avslöjade tv-profilen att hon och maken ska bli föräldrar.

En aktiv bebis i magen

På Instagram uppdaterar Carina Berg med små vardagsglimtar från hennes och makens liv – och hur de går i väntants tider. Hennes senaste uppdatering är en bild på deras kakelugn där hon skriver om hur bebisen rör sig livligt i magen.

”Sprattelgubben verkar ha leg-day i magen. Kört upp-och-nervända squats på min magsäck i en dryg timme. Jag tänder ljus och väntar på att resten av mina boys ska vakna. Glad tredje advent från tacksam barbamamma/gymlokal”, skriver hon till bilden.

Följarnas upptäckt

Men säg det som inte uppmärksammas på sociala medier – för på Carina Bergs bild har följarna hittat något som de tycker är lite tokigt. Denna gång är det ljusmanschetten som följarna tycker hänger fel.

”Tror att du ska vända på ljusmanschetten och hänga dekorationerna i krokarna. Och tack för ett härligt program, superfint fick ni det”, skriver en.

”Ser bra ut med manschetten nedåt”, skriver en annan.

”Vänd på svenskt tenn-hänget så blir det ännu bättre”, skriver en tredje.

Carina Berg verkar ta påpekandet med ro och svarar att hon faktiskt vet om ”felet”, men att hon inte orkat rätta till det.

”Haha. Jag vet. Gör fel varje år, sen orkar jag inte vända!”, skriver hon i en kommentar.

Text: Alice Göransson, Foto: TT/Carolina Byrmo, TT/Eero Hannukainen

Läs mer: 

Carina Berg avslöjar bebisens kön – av misstag

Carina Bergs ilska efter läkarens besked om missfallet: ”I chock”

Carina Berg om kampen för att bli gravid: ”Många tårar”

Utvald läsning