Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Camilla Läckberg om kosten: “Går fullkomligt åt helvete”

17 jun, 2021 
Vänster: Camilla Läckberg. Höger: En låda med snacks och godis.
Camilla Läckberg har tidigare varit öppen med att hon är i sitt livs sämsta form och därför börjat med nya hälsosamma vanor. Nu öppnar hon upp sig om hur det går “tappat det helt”, skriver hon bland annat på sin Instagram.
Annons
Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författarenBrand logo
Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författaren

Författaren Camilla Läckberg har på många sätt påverkats negativt av pandemin, något som hon varit väldigt öppen om inför sina följare.
– Jag har under pandemin jobbat mer än någonsin tidigare, stressat mer, varit mer stillasittande och ätit mer skit än någonsin tidigare i mitt liv. Och jag är trött, sliten, känner inte igen mig själv i spegeln och det påverkar mitt humör, skrev Camilla tidigare på sin Instagram.

För att råda bot på stillasittandet har Camilla Läckberg antagit utmaningen “100 dagar av rörelse”, inspirerad och stöttad av sin man Simon Sköld. Hon ska alltså göra något varje dag då hon rör på kroppen. Hittills har hon klarat av en femtedel av utmaningen.
– Allt från en promenad, till styrka framför tv:n till yoga, padel, gym och så vidare. Minst fem minuter per dag. Självklart sikta på mer. Men blir det bara fem minuter någon dag så är det ok. Målet nu är att KOMMA IGÅNG!”, skrev hon när hon antog utmaningen.

Annons

"Kosten går fullkomligt åt helvete"

Målet är också att Camilla ska ta tag i sin kost och inte äta lika mycket skräp. Var och varannan dag uppdaterar hon sina följare om hur det går. Just nu går det sämre med kosten berättar Camilla med en bild på sin godislåda som hon menar tyvärr alltid är välfylld.
– Kosten går fullkomligt åt helvete just nu. Tappat det helt, skriver hon.

Träningen verkar som tur är gå desto bättre, något som enligt Camilla är ovanligt när kosten havererar.
– I vanliga fall brukar då även ev försök till träning gå åt fanders. Men inte denna gång. Oavsett usel kost körde jag även idag. Och då benen är typ döda efter trappan igår blev det 20 min yoga idag med hjälp av en app, skriver hon.

Annons