Bonde söker fru 2020 – här är alla deltagare

TV4 har hittat åtta nya bönder som vill hitta sin livspartner med hjälp av programmet Bonde söker fru. Den 9 april är det premiär, då får vi se casting-avsnittet – och vi får träffa de bönder vi kan skicka kärleksbrev till i år.

Som alltid är det Linda Lindorff som programleder och håller bönderna i handen på vägen.

Linda Lindorff i Bonde söker fru 2020.

Linda Lindorff stöttar bönderna i årets kärleksjakt.

– I tider som dessa är kärlek extra viktigt. Vi hoppas att våra fina bönder kommer att hitta sin drömpartner senare i sommar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande nyligen.

 …

Här är bönderna i Bonde söker fru 2020:

Mats Thomsson.

Mats Thomsson, 54 

Hästbonde och hovslagare, Gotland

Mats har efter många år på fastlandet flyttat tillbaka till sina rötter på Gotland för att förverkliga drömmen om hästuppfödning och självförsörjning. Här har vi en stilig charmör med glimten i ögat och med stor passion för nordsvenska brukshästar. Mats har det mesta i livet på plats utom den sista pusselbiten: den stora kärleken.

Pontus Mikaelsson, Bondesöker fru 2020.

Pontus Mikaelsson, 35

Skogs- och spannmålsbonde, Dalvik

På en vacker spannmålsgård utanför Borlänge lever Pontus tillsammans med sin dotter, dotterns hästar och jakthunden Mimmi. Passionen för jordbruk har funnits i familjen sedan flera generationer tillbaka, och det var ett självklart val för honom att bli bonde. Pontus beskriver sig själv som en romantisk, lugn och trygg kille som längtar efter någon att dela livet med. Han tillbringar gärna tid i skogen då jakt är ett stort intresse, och han tycker om att laga mat, något han påstår sig vara riktigt bra på!

Erik Bolang, Bonde söker fru 2020

Erik Bolang, 30

Köttbonde och sågverksansvarig, Dunker

Erik är en driven och arbetsam person som i många år har satsat på att bygga upp familjens gård, vilket har gjort att kärleken har hamnat i skymundan. Men nu är han mer än redo att träffa den rätta och bilda familj. Han är en sportig, händig och äventyrlig kille som gärna flyger luftballong på fritiden. Den perfekta dejten innehåller en tur upp i luften och avslutas med champagneskål, jordgubbar och förhoppningsvis en puss.

Jon-Erik Andersson, Bonde söker fru 2020

Jon-Erik Andersson, 44

Skogsbonde, Näsviken

I vackra Hälsingland hittar vi Jon-Erik som bor på en stor och anrik gård tillsammans med sina två barn och sin hund. Han beskriver sig själv som en glad kille med mycket energi och många bollar i luften. Utöver lantbruket jobbar han även som behandlingspedagog och på fritiden rockar han loss i ett band. På sommaren blir det även några magiska turer med ögonstenen, en äkta Harley-Davidson.

Erik Carlsson, Bonde söker fru 2020

Erik Carlsson, 39 

Köttbonde, Vimmerby

Erik bedrev mjölkproduktion i många år med stort engagemang, men insåg så småningom att jobbet höll på att ta över hela hans liv och valde till slut att byta till köttdjur för att frigöra tid och ge kärleken en chans. Två av hans stora passioner i livet är matlagning och dans. En välkomponerad måltid och en svängom efter desserten är ett lyckat recept för en helkväll. Erik är en omtänksam, varm och barnkär kille.

Erik Parai Arnesson, Bonde söker fru 2020

Erik Parai Arnesson, 25 

Köttbonde och klövvårdare, Skruv

Den småländska charmören Erik driver familjens gård tillsammans med sin pappa. Han har stora visioner för framtiden och gillar att ha många projekt på gång. Erik är en cross fit-fantast och älskar träning i olika former. Men en riktig god fika är minst lika viktigt! Nu drömmer han om att hitta sin ”tös på jorden” att dela livet och framtida kafferaster med.

Linn Regild, bonde söker fru 2020

Linn Regild, 28

Hästbonde, Färingsö

På Färingsö utanför Stockholm bor hästbonden Linn, men trots närheten till staden blir det inte mycket storstadsliv. Linn beskriver sig själv som en ”lantis” som mest tillbringar tiden i stallet. Hon är en driven tjej full av energi, som klarar det mesta på egen hand. Kärlekssaknaden har vuxit sig stark och nu längtar hon efter att träffa en trygg kille som kan få med henne ut på nya äventyr.

Patrik Fernlund, Bonde söker fru 2020

Patrik Fernlund, 32 

Skogsbonde, Kråksjö

När Patrik inte jobbar i skogen eller snickrar på sitt hus, står han på scenen som country-artist. Musiken är en av hans stora passioner i livet och han både sjunger och spelar gitarr. Han beskriver sig själv som en traditionell romantiker som tror på tvåsamhet och drömmer om att gifta sig. Förhoppningen är att hitta en trygg kille som ser honom för den han är och som vill dela livet på landet med honom.

Första avsnittet sänds 20:00 torsdagen den 9 april på TV4, TV4 Play och C More. Ansökan är öppen redan nu på tv4.se/bonde-söker-fru. Bonde söker fru 2020 har premiär under hösten.

Källa och foto: TV4

Läs mer:

Linda Lindorff: Då säger jag dumma saker som jag inte menar

Linda Lindorff: Jag kräver att få sova hemma varje natt

Sveriges yngsta mästerkock – alla deltagare 2020