Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Hälsoprofilen Blossom Tainton – ny bloggare på MåBra

04 maj, 2022 
Blossom Tainton
Artist, hälsoprofil, coach och nu även profil på MåBra. Den folkkära Blossom Tainton är ett riktigt energiknippe som nu kommer dela med sig av sina tips och råd för alla våra läsare.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

MåBra:s starka profilgäng växer och näst på tur att ansluta sig är hälsoinspiratören, coachen och artisten Blossom Tainton – hurra!

Den folkära och härliga Blossom Tainton har inspirerat och underhållit hela Sverige med sin sprudlande energi – både som artist men också som profil inom friskvård, träning och hälsa. Hon brinner för ett sunt välmående och delar gärna med sig av sina erfarenheter och tips. Från och med nu kommer du alltså att hitta hennes blogg här på MåBra.

Här berättar Blossom om sin syn på hälsa och vad hon kommer bjuda på i bloggen. Vi på MåBra är så glada och stolta. Stort och varmt välkommen till oss, Blossom!

Se också: Det här är ålderism

Det här är ålderismBrand logo
Det här är ålderism

Hälsoprofilen och artisten Blossom Tainton börjar blogga hos MåBra

Hej Blossom! Välkommen till MåBra. Hur känns det att börja blogga hos oss?

Annons

– Tack, snälla! Det känns toppen. Det ska bli kul att vara med i ett sammanhang och få jobba med er, ni är sådana proffs. Jag har ju ett genuint tekniskt motstånd, haha! Allt som är tekniskt ger mig utslag och jag tappar lusten direkt om det inte funkar, som till exempel bloggen. Så nu känns det som att det på riktigt blir seriöst o uppstyrt.

Blossom Tainton

Ålder: 59 år.

Familj: Gift med Hasse, tre barn och fyra barnbarn samt en hund.

Bor: Gotland.

Gör: Bland annat holistic lifestyle coach och artist.

Aktuell: Träningsresor, retreats, events, föreläsningar, afro-dite 20-års jubileum och ny profil för MåBra.

Haha, vad skönt – och vi förstår precis, hehe! Men du, vi är lite nyfikna... Vad kommer du skriva om i bloggen?

– I sommar fyller jag 60 år. Ja, alltså smaka på den! Jag blir full i skratt när jag ser siffran i tryck, haha! Hur tusan gick det till liksom? I bloggen kommer jag att skriva mycket om tiden mellan just 50 och 60. För mig har det varit en väldigt tuff resa på grund av klimakteriet, utmattningsdepression och en diagnos som heter PMR, som är en slags muskelreumatism.

Annons

Oj, det låter tufft!

– Mmm... Jag kommer skriva om allt som gjort att jag är den jag är och det jag gör. Ja, upp och ner och vägen tillbaka. Eller rättare sagt, min NYA väg framåt.

Åh! Något mer du tänker på?

– Ja, jag kommer att dela med mig av mycket tips, erfarenheter och fakta, men såklart aldrig med några pekpinnar. Det kommer bara vara härligt och väldigt ärligt.

Vad fint. Finns det något du kommer skippa att skriva om?

– Absolut! Jag har aldrig varit så förtjust i att blotta mitt privatliv. Nuförtiden känns det ju som att folk delar med sig av allt, men jag är inte bekväm med det. Min blogg kommer vara väldigt personlig men begränsad privat, kan man säga.

Blossom Tainton
Blossom brinner för hälsa och välmående – i olika slags former. Foto: Privat

Du kommer att bli en av våra profiler – så kul! Vad är din nisch när det gäller välmående och hälsa?

Annons

– Jag har ju varit med så länge och testat det mesta när det gäller både träning och kost. Jag har sett trender komma och gå och vad som funkar och inte. Jag tycker att det egentligen inte finns en sak eller nisch, tänker mer ”one size fits all”. Jag tror mer på att det handlar om att upptäcka vad just DU behöver just NU. Ja, att du blir expert på dig själv. Lita på dig och din kropp, och inte nödvändigtvis tro på allt du ser eller hör.

Jamen, så är det ju verkligen!

– Ja, vi behöver bejaka våra olikheter, och jag ÄLSKAR olika!

Härligt! Vad är hälsa för dig?

– Hälsa är detsamma som livet. Ibland har vi en god hälsa, ibland lite sämre. För mig handlar hälsa främst om att vara en god människa, att vara snäll. Det spelar ingen roll hur mycket du tränar eller hur mycket broccoli du äter om du är en skitstövel. Då mår ingen bra ändå.

Sant! Vad gör du för att själv må bra?

– Jag har flyttat till Gotland för att jag mår bra här. Det är något i jorden och ljuset, känner jag. Jag är väldigt mycket i naturen och tycker om att rida, åka skidor, dansa, sjunga och skratta.

Annons

Härligt! Vad är dina bästa må bra-tips?

– Haha, just det kommer jag skriva om i bloggen. Jag tror inte på att vissa är bättre än andra, var sak har sin tid.

Hur tänker du då?

- Som exempel, i perioder vill jag yoga tidigt på morgnarna, medan andra gånger vill jag dricka kaffe på sängen, prata med min man och gosa med hunden.

Men du, till sist... Vad drömmer du om just nu?

– Vet du, jag har precis fått min dröm uppfylld! Det har varit så tufft med muskelreumatismen, speciellt innan jag visste vad det var. Men nu har jag fått medicin och jag kommer bli helt bra. Äntligen kan jag göra allt jag gillar. Jag brukar säga att den som är frisk önskar en massa olika saker, medan den som är sjuk önskar bara sig bara en sak.

Vill du lära känna Blossom ännu mer och ta del av hennes tips och råd – klicka in dig i hennes blogg HÄR!

Foto: Privat

Annons