Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Björn Ulvaeus nya kärlek

13 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Björn Ulvaeus

Björn Ulvaeus har hittat kärleken på nytt. På premiären av föreställningen ”Pippi på Cirkus” dök han upp med sin nya partner produktchefen Christina Sas.

Annons
VIDEO: Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppenBrand logo
VIDEO: Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppen

Det var i början av året som vi möttes av beskedet att den forna Abba-medlemmen Björn Ulvaeus skulle skilja sig från sin fru Lena Ulvaeus efter 40 år som gifta. Efter att skilsmässan blev känd släppte de ett gemensamt uttalande.

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”.

Idag har Björn två döttrar från äktenskapet med Lena men han har också två döttrar till från ett annat äktenskap. Innan han träffade Lena Ulvaeus så var musikern gift med Abba-kollegan Agnetha Fältskog.

Björn Ulvaeus på röda mattan med sällskap

Nyligen var det dags för premiär av föreställningen Pippi på cirkus. Som Björn Ulvaeus både är exekutiv producent för och har skrivit manus till. Han ansvarar också för föreställningens sångtexter medan Abba-kollegan Benny Andersson står för musiken.

Annons

Men det var inte bara Björn som vi skymtade på röda mattan på premiären. Han hade nämligen med sig en dejt till föreställningen och paret gick leendes hand i hand på röda mattan.

Musikern bekräftar nya kärleken

– Det här är min partner Christina. Vi har dejtat ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, säger musikern till Hänt på premiären.

På frågan om hur länge paret har dejtat så svarar han:

– Vi har dejtat ett kort tag.

Björns nya kärlek är ingen mindre än Christina Sas som också är aktiv inom musik-branschen. Hon är produktchef på Universal music group, samma skivbolagskoncern som Abba släppte sitt nya album Voyage via i höstas.

Björn Ulvaeus och Christina Sas
Björn Ulvaeus med sin nya kärlek Christina Sas.
SE OCKSÅ: 4 enkla parterapiövningar att göra i hemmetBrand logo
SE OCKSÅ: 4 enkla parterapiövningar att göra i hemmet

Foto: TT

Annons