Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Björn Ulvaeus har flyttat ihop med nya kärleken Christina Sas

10 nov, 2022 
I somras stod det klart att Björn Ulvaeus hittat kärleken igen efter skilsmässan från Lena Kallersjö.
Nu har paret tagit ett stort steg till i relationen – och flyttat ihop!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Det var tidigare i år som beskedet om att Björn Ulvaeus, 77, och hans hustru Lena Kallersjö, 73, valt att gå skilda vägar efter 41 år tillsammans.

Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppenBrand logo
Abba – 8 saker du kanske inte visste om popgruppen

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, skrev de i ett gemensamt uttalande i slutet av februari.

Christina Sas är Abba-Björns nya kärlek

Efter visst hemlighetsmakeri om hur det gått med dejtandet under våren dök han i juli upp med en ny kvinna vid sin sida.

Hon heter Christina Sas och fann med på röda mattan inför premiären av musikalföreställningen Pippi på Cirkus.

– Det här är min partner Christina. Vi har dejtat ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, berättade han för Hänt då.

Annons

Hon är född i Danmark, men har bott och och arbetat i Tyskland enligt Aftonbladet. Hon har i egenskap av produktchef på skivbolaget Universal Music Group bland annat varit involverad i Abbas senaste album Abba Voyage, som skapade stora rubriker i november förra året. Det var ju bandets första musiksläpp på 40 år.

Flyttar ihop – efter somarens romans

Till Aftonbladet har Björn Ulvaeus också berättat om kärlekslivet och en ljuvlig resa till Grekland som de unnade sig tidigare i år.

– Det är jättebra. Jag är väldigt glad och lycklig. Vi har ganska nyligen varit på semester på Kreta ihop, säger han till tidningen.

Nu verkar det som att paret tagit ett nytt steg i relationen. Enligt Svensk damtidning har de nämligen flyttat ihop. Sedan i oktober är de nyförälskade sambos och bor i den hans lägenhet på 252 kvadratmeter. Den ligger på Villagatan i Stockholm och värderas till över 43 miljoner kronor.

Hur mycket Christina Sas fortfarande hänger i Tyskland är oklart.

Så gick det sen för vinnarna vi minns i IdolBrand logo
Så gick det sen för vinnarna vi minns i Idol

Foto: TT

Annons