Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bilderna från Félice Jankells lyxiga möhippa i Paris

31 maj, 2022 
Bilderna från Félice Jankells lyxiga möhippa i Paris
TT/instagram
Den sagolika möhippan i Paris som Félice Jankell fick vara med om fanns för allas ögon att följa på sociala medier under helgen.
Vad som hände? Vi kikar på bilderna!
Annons

Félice Jankell och Nils Tham ska gifta sig! Och i helgen som var vaknades det möhippa för den blivande bruden. På Instagram kunde vi se hur Félice av sina vänner blev tagen till Paris – och väl där var det inte direkt o-festligt, om man säger så.

TV: 5 saker om Félice Jankell du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Félice Jankell du kanske inte visste

”Tror jag dog på planet. För att sedan vakna upp här”, skriver Félice Jankell i ett Instagram-inlägg med bilder från Disneyland i Paris, där hon och hennes vänner är utklädda till olika Disneykaraktärer.

Bilderna från möhippan i Paris

Så, vad innehöll möhippan i Paris? Bland annat Disneyland, middag i lyxig hotellsvit, otroliga vyer och party.

... och en inblick i en middag från möhippan.
Den blivande bruden påväg till Paris.
Annons

”Ska vi ta och fastslå att jag är världens bästa möhippe-planer!”, skriver Félice syster Happy Jankell på Instagram, och i kommentarsfältet framgår det tydligt att skaran personer som är avis på den storslagna möhippan inte är få.

På plats, förutom systrarna Jankell fanns även andra ansikten som vi är bekanta med, som Oscar Zia.

Félice Jankell och Nils Thams tidigare privatliv

Félice Jankell och Nils Tham gjorde sin relation offentlig i början av 2019, blev föräldrar till sonen Winston senare samma år och förlovade sig förra sommaren.

Nils Tham har varit gift en gång tidigare, då med konstnären Clara Hallencreutz, som idag är gift med Fares Fares. Félice Jankell i sin tur var tidigare i en relation med musikern David Larson, som idag är tillsammans med Molly Sandén.

Félice Jankell är dotter till Annika Jankell och Thorsten Flinck, och Nils Tham är son till en av H&Ms största ägare, Lottie Tham.

Se också: 5 saker du vill veta om Annika JankellBrand logo
Se också: 5 saker du vill veta om Annika Jankell
Annons