Biggest Loser: Spänd stämning efter återkomsten från Revanschen

Det här händer i veckans avsnitt av "Biggest Loser".

Nu när Markus, Simon och Malin har återvänt till slottet har det varit en tryckt stämning. Mattias och Sune känner inte att revansch-deltagarna förtjänar att vara kvar i programmet, något som inte går obemärkt förbi Markus och Simon. Malin tar upp detta med Sune men det är inget han vill erkänna.

Det märks på deltagarna att finalen börjar närma sig då konkurrensen börjar hårdna och flera av deltagarna börjar nu se varandra som ett hot.

Annorlunda träning i ”Biggest Loser”

Tränarna uppmärksammar de ursäkterna som de upplever att deltagarna har använt. De påminner dem om att inget får lämnas åt slumpen. Om deltagarna har varit sjuka måste de påverka viktminskningen på annat sätt som i detta fall blir genom kosten.

I veckans avsnitt av ”Biggest Loser” får deltagarna testa på en annorlunda aktivitet jämfört med de tidigare träningar som Mikael och Pischa har hållit i. Tränarna tar deltagarna ut för att spela Paintball vilket är något som uppskattas och där deltagarna verkligen lever sig in i spelet. Paintball kom rätt i tiden och lättade upp den stela stämningen.

Avsnittets vinnare får ett värdefullt pris

Det som står på spel i dagens tävling är ensamrätt resten av veckan till gymmet samt till tränarna Mikael och Pischa. Ett pris som kan ha en avgörande roll senare vid invägningen. Tävlingen går ut på att deltagarna ska hitta rätt nycklar bland hundratals. Nycklarna finns vid andra sidan sjön och deltagarna får bara ta med sig en nyckel i taget. Tävlingen avslutas med att två av deltagarna går därifrån som vinnare.

I detta avsnitt får deltagarna ett brev där det står att den som förlorar invägningen kommer omedelbart behöva lämna programmet.

I nästa avsnitt är det veckans invägningen – och eliminering.

Biggest Loser sänds mån-tis kl 20.00 i kanal 7.

Foto: TV4 

 

Läs mer:

”Biggest Loser” 2019: Här är årets alla deltagare

Biggest Loser- Mattias: ”Jag levde i misär”

”Biggest Loser”-premiären: Taina gick upp 60 kilo efter våldtäkten

Utvald läsning