Biancas middag med Pernillas nya kille – på Phillipes restaurang

christian bauer, pernilla wahlgren, bianca ingrosso och phillipe cohen

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

(0:47)

I åratal har Bianca Ingrosso, 26, försökt förmå mamma Pernilla Wahlgren, 53, att kasta sig ut i dejtingdjungeln. Gång på gång har Pernilla insisterat på att livet levs bäst solo. Men så kom en av Amors pilar att träffa henne trots allt!

Föremålet för lyckan heter Christian Bauer, en 55-årig försäljningschef från Åkersberga i Stockholm. Och nu har han även ätit en god och glädjefylld middag med bonusdottern Bianca.

Pernilla Walhgren hyllar kärleken Christian Bauer

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka”, skrev Pernilla Wahlgren på Instagram när hon i veckan presenterade Christian för sina drygt 650 tusen följare. Och sedan dess har kärleksyttringarna bara fortsatt.

”Världens bästa familj! Världens bästa barn! Världens bästa C! Får man verkligen vara så här lycklig?! Nyp mig i armen någon! HÅRT!!!”, skrev hon intill en bild där hon tackade för alla lyckönskningar.

Bilder från kvällen på Phillipe Cohens restaurang

”Världens bästa barn” består såklart för Pernilla av sönerna Oliver, Benjamin och Theo, samt dottern Bianca. I dagarna öppnade Biancas pojkvän Phillipe Cohen sin första egna restaurang och till invigningen tog sig familjen Wahlgren – samt nytillskottet Christian Bauer.

På Instagram story visade så väl Pernilla som Bianca och Benjamin upp hur trevligt de alla hade ihop. Bianca har som sagt har länge hoppats att mamma Pernilla ska hitta kärleken och skrev därför med emfas på en av bilderna att:

”Vi är alltså på middag med mammas fkn kille”.

Nedan följer ett gäng uppdateringar från kvällen som bestod av familjemys, god mat och massa massa kärlek. Oh så härligt!

När Phillipe presenterar menyn skymtar Christian Bauers ansikte fram, han sitter alltså placerad bredvid nya bonusdottern Bianca Ingrosso.

Pernilla filmar svepande över sällskapet och visar att CHristian sitter mittemot henne själv, så de kan ha fin ögonkontakt under måltiden!

Bianca häpnar över att vara på ”middag med mammas fkn KILLE”

Källa: Hänt, Expressen

Foto: Instagram

Redaktionens tips

Pernilla Wahlgrens kärlekssemester med nya killen

Patricia och Björn Borgs barn har vuxit upp – så ser de ut idag

Det här är Christian Bauer – Pernilla Wahlgrens nya partner

Dela på: