Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bianca Ingrossos roll när Christian friade till Pernilla Wahlgren

18 jan, 2023 
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer, Bianca Ingrosso
Instagram, TT
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är förlovade.
Nu avslöjar Allsång på Skansen-programledaren att dottern Bianca Ingrosso hade ett finger med i spelet när fästmannen ställde den stora frågan.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 55, är nyförlovad. Det var under 2022:s sista dagar som sambon Christian Bauer, 47, gick ner på knä och friade.

Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssagaBrand logo
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

De var på skidsemester tillsammans med familj och vänner när han ställde den stora frågan. I podcasten Wahlgren och Wistam berättar Pernilla att hon hade svårt att förstå vad som var på väg att hända.

Förvirringen under frieriet

Christian Bauer hade satt på deras favoritlåt för att skapa lite härlig stämning, vilket fick den blivande fästmön att sjunga med.

– Det sjuka var att jag började rappa om att mitt liv var kaos och att allting var fel, sedan kom Chrille in och då blev jag hel, berättar hon.

Efter ett tag insåg hon vad som var på gång.

– När jag plötsligt vänder mig om ser jag att han sitter på golvet. Jag är så fnissig, för att jag håller på med min ironiska rapp och han får inte fram ett ord, för att han är så rörd. Han kan inte prata. Så jag rappar och han gråter, berättar hon i podcasten och fortsätter:

Annons

– Han var så söt efteråt när jag sade “Förlåt jag var ju mitt uppe i en rapp och var så fnissig”. Han svarade bara att “Det är därför jag älskar dig. Det är typiskt dig”. Det blev väldigt fint och rörande.

De visste om frieriet på förväg

När Pernilla Wahlgren i veckan gästade Efter fem visar hon upp förlovningsringen som är utsmyckad med hennes favoritfrukt: ananas. I programmet berättar hon också att hennes dotter Bianca Ingrosso visste om frieriet på förhand, eftersom hon fått ett speciellt uppdrag.

– Bianca visste, för Christian hade försökt få henne att fixa min ringstorlek, säger hon och berättar att även filmteamet hade fått veta i förväg, säger Pernilla i programmet.

Allsång på Skansens nya programledare får också frågan om huruvida bröllopet kommer att ske redan under sommaren.

– Det kommer att komma ett bröllop så klart, men jag känner att jag inte vill stressa fram det. Och jag ska ändå sommarjobba på Skansen, så jag har lite att göra där. Men så småningom absolut.

Foto: Instagram, TT

Annons