Benjamin Ingrossos erkännande om relationen till Lisa Nilsson i Så mycket bättre

Benjamin Ingrosso och Lisa Nilsson
Benjamin Ingrosso om sin medverkan i Så mycket bättre
Slå på ljud

Den nya säsongen av Så mycket bättre är i full gång och under de senaste lördagarna har tittarna blivit serverade med en hel del fantastiska tolkningar från några av Sveriges största artister. Bland de många stora namn som är med i årets säsong av succéprogrammet ser vi bland annat Tommy Körberg, Plura Jonsson, Silvana Imam, Lisa Nilsson och Benjamin Ingrosso. Under morgonen gästade Benjamin Nrj Morgon med Messiah Hallberg och Klara Doktorow där han bland annat pratade om sin medverkan i programmet.

I år är han den yngsta artisten av de som är där och i Nrj berättar han om hur det påverkade honom, och om stunderna då ålderskillnaden blev extra påtaglig.

– Jag är ju den yngsta tror jag någonsin, så det var ju kul. Men helt ärligt var det inte något som jag märkte, för jag har alltid varit rätt lillgammal av mig. Så det har snarare varit tvärtom att jag alltid har känt mig rätt så mycket äldre i mina sällskap, och ofta är det de riktigt äldre jag brukar klicka bäst med, säger han innan han fortsätter:

– Men det var väl när de pratade mycket om way back när de var unga och det var en annan tid, då kändes man sig ganska ung för att man inte kunde relatera. Men annars tyckte jag inte att det var så stor skillnad.

Senare berättar han också om alla samtal de hade även bakom kamerorna och hur det var då lärde känna varandra som mest. De drack ofta vin och åt mat och om kvällarna brukade Benjamin också laga nattpasta till de alla.

Benjamins nya erkännande om relationen med Lisa Nilsson

Benjamin har tidigare uttryckt sin fascination kring Himlen runt hörnet-stjärnan Lisa, och det är när han får frågan från ett barn när han senaste gången var starstrucked som han erkänner:

– Jag blev ju det när jag träffade Lisa Nilsson för första gången. Då blev jag ju riktigt starstruck, och så tog det fyra timmar och sen så skulle jag stå och sjunga framför henne. Så det var nog den senaste gången jag blev riktigt starstruck.

Han fortsätter:

– Annars så brukar jag inte bli så starsruck av folk, utan det är väl när jag verkligen tycker någon är bra på något. Jag tror inte jag skulle bli så starstruck om jag träffade någon superkänd skådis eller så, utan det är nog mer om jag beundrar någon.

Utvald läsning