Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bea och Jonas Åkerlunds tvillingar har blivit tonåringar – här är Eddie och Billie

20 apr, 2022 
bea och jonas åkerlund
TT
Modeskaparen Bea och filmregissören Jonas Åkerlund är föräldrar till två tvillingdöttrar som nu hunnit fylla 13. Här är Eddie och Billie idag.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

År 2008 gifte sig modeskaparen Bea Esberg, 46, med filmregissören Jonas Åkerlund, 56. Hon tog hans efternamn och blev snart gravid med tvillingflickorna Eddie och Billie. Nu ska vi ta en titt på hur döttrarna lever idag.

Hyllar barnen som ”musor”

Mamma Bea har tidigare talat sig varm om hur döttrarna fungerar som inspirationskällor i hennes modeskapande. I en intervju med tidningen mama från 2011 säger Bea:

– Barnen älskar att klä upp sig och klä ut sig och byter kläder fem, sex gånger om dagen. Dessutom lever de i någon sorts karaktärsvärld; de kan vakna på morgonen och vara hundar, och när de går och lägger sig är de Emil. De är mina musor; de inspirerar mig på alla sätt.

Annons

I samma intervju berättar Bea om hur föräldraskapet förändrat hennes prioriteringar i livet. Tidigare var det jobb, jobb, jobb som gällde.

– Att vara en grym mamma är att vara hands-on och göra allt för sina barn. Innan jag fick tvillingarna undrade jag om man verkligen kunde klara av att både ha en karriär och vara mamma, men det kan man. Man måste bara ha sina prioriteringar i ordning, och det tycker jag att jag har. Jag tackar nej till resejobb på grund av mina barn. De är ju bara två år gamla, de behöver mig, säger hon i intervjun.

Vana att posera på bild

bea, billie, eddie, mini åkerlund
Tvillingarna Bille och Eddie, med halvsyrran Mini och mamma Bea Åkerlund.

Som små gick flickorna ofta med sina föräldrar på events, varför de också fastnade på mingelbilder. År 2013 poserade Billie och Eddie tillsammans med mamma Bea och 8 år äldre halvsyrran Mini (Jonas Åkerlunds dotter från en tidigare relation) vid premiären av Disneyfilmen Röjar-Ralf i Stockholm. Redan då bar de färgstarka outfits.

Annons
åkerlund semesterbild
The Åkerlunds semesterbild!

Idag är tvillingarna tonåringar och poserar mer än gärna på mammas sociala medier. I november i fjol lade Bea upp en semesterbild på sig själv, maken Jonas, Eddie och Billie. De befann sig på surfingresa på Hawaii.

billie och eddie utklädda
Billie och Eddie utklädda i iögonfallande outfits.

I samma flöde hittar vi bilder på hur flickorna testar outfits – den ena spexigare än den andra. ”När du mutar dina barn till att ställa upp på bilder för att kunna betala av sina shoppingvanor”, skriver Bea skämtsamt intill.

Annons
billie och eddie åkerlund
Flickorna poserar på mamma Beas Instagramkonto.

Här finns också bilder på hur Eddie och Billie klär sig till vardags. ”Tillbaka i Cali”, skrev Bea när hon postade en bildserie på sina flickor i jeans och linne.

Billie och Eddie Åkerlund på Instagram

Den som vill följa Billie och Eddies egna upptåg i sociala medier ska skriva upp hashtaggen #akerlundtwins och kontot med samma namn på vilket de lägger ut bilder.

”We are the kids that your parents warned you about”, står det i profilbilden.

Källa: mama

Foto: TT, Bea Åkerlund Instagram

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons