Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Anders Bagge och Johannas bakslag – flytten till drömslottet dröjer

11 sep, 2022 
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
TT
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge hade tänkt flytta in till sitt nya slott på sin bröllopsdag.
Så blev det inte.
Annons
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigareBrand logo
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare

I början av sommaren berättade Anders Bagge att han och hustrun Johanna Lind Bagge säljer sitt hem för att flytta in i slottet Rastaborg på Ekerö.

Och det är ett rejält nytt ställe som paret får. Slottet byggdes på 1600-talet och har sedan dess byggts om flera gånger. Kvadratmeterytan ligger runt 1 500, och i det finns en huvudbyggnad, två sidobyggnader, ett garage och en grindbyggnad. Prislappen? Den hamnar på runt 40 miljoner kronor.

Därför skjuts flytten upp

I slutet av augusti, när sommaren började gå mot sitt slut, berättade Anders Bagge i Gry Forssell med vänner det nu var dags för paret kommen för paret att flytta.

– Vi ska flytta dit i dag. På vår bröllopsdag så ska det bli så att vi utgår från Rastaborg, sade Anders Bagge i programmet.

Flytten dröjer, men snart ska paret Lind Bagge flytta in i Rastaborg.
Det dröjer lite, men snart ska paret Lind Bagge flytta in i Rastaborg.

Men så blev det alltså inte. Till Expressen berättar Anders Bagge att flytten inte är klar än, och att han behöver ett par veckor till på sig innan allt är färdigt.

Annons

– Vi har ju det andra huset. Det är bara det att det är svårt med all logistik och jag har precis avslutat min turné, nu i söndags och sen håller jag på att spelar in ett nytt program. Jag har varit här jättemycket, men vi har inte börjat sova här än, säger han till tidningen.

– Det är den enda anledningen, det är lite mycket att göra. Men strax är vi här, tillägger han.

Känslorna kring att flytta

Anders Bagge har tidigare också pratat om känslorna kring att sälja hemmet som han bott 15 år i.

– Det kan vara sålt i sommar, det kan vara sålt om ett år. Lite grann är det väl att jag försöker hitta rätt form, hitta rätt köpare. Jag har hållit på ganska länge med att bygga studios och fina kontor. Man har lagt ner mycket hjärta och själ i det här. Man vill gärna att en ägare tar över och tycker om det. Det är en stor och viktig del för mig, säger Anders Bagge i en intervju med Expressen.

Se 5 avgörande ögonblick ur drottning Elizabeths livBrand logo
Se 5 avgörande ögonblick ur drottning Elizabeths liv
Annons