Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Åsa och Emilio Ingrossos internationella lyxliv – privata bilderna visar

09 jan, 2022 
emilio och åsa ingrosso
TT, Instagram
Åsa och Emilio Ingrosso lever ett lyxigt liv med internationellt pendlande mellan Stockholm och Palma de Mallorca. Privata bilderna visar den flärdfulla tillvaron.
Annons
TV: 5 saker om Åsa Ingrosso du kanske inte visste omBrand logo
TV: 5 saker om Åsa Ingrosso du kanske inte visste om

År 2015 gifte sig Pernilla Wahlgrens exmake Emilio Ingrosso, 56, med inredaren Åsa Ingrosso, 46. Tillsammans har de byggt ett nytt liv med flärd och lyx som ledord. I sociala medier postar paret bilder som får följarna att förstå att kärleken är stark och att deras drömmar efter mycket hårt arbete har gått i uppfyllelse.

”Vi bollar, biter ifrån och utmanar varandra hela tiden. Det gör oss starkare, som kärlekspar och businesspartners. Vad vi än tar oss an vill vi att resultatet ska förmedla det som betyder något för OSS”, skrev Åsa i ett Instagraminlägg i början på december 2021.

Visar upp sina hem på sociala medier

Åsa och Emilio har ett boende i La Bonanova på Mallorca och ett Vasastan i Stockholm. I somras la Åsa upp bilder på Instagram som visade parets fantastiska terrass på den spanska solön.

Annons

”Lugnet här uppe på terassen är som bomull för själen”, skrev hon vid bildspelet som fick följarna att imponeras.

För den som är nyfiken på hur Åsa och Emilio har den när de är i Stockholm, finns gott om bilder från deras ”övernattningslägenhet”. Här visar Åsa upp sovrum och vardagsrum på Instagram:

I ett annat inlägg skymtar köket förbi:

Driver restauranger i Stockholm och Mallorca

Anledningen till att Åsa och Emilio pendlar mellan Stockholm och Mallorca är att de på kort tid har byggt upp sitt alldeles egna restaurangimperium. De driver totalt fyra italienska restauranger i Stockholm och på spanska ön Mallorca. Krogkedjan La Perla har filialer i Santa Catalina och Can Barbara, samt på Södermalm i Stockholm, medan restaurangen Scarpetta by Ingrosso finns på en adress i den svenska huvudstaden.

”Utan att ha en aning om vad jag gav mig in på, så hoppade jag rakt in i min mans yrke och blev restaurangägare. Med hans 20 år i branschen så var jag väldigt trygg men ändå, det var otroligt mycket att lära och ta in”, skriver Åsa på sin egen hemsida där hon presenterar sig som keramiker, inredare och restauratör.

Annons

”Vi njuter av solen, livet, maten, våra barn och fina vänner på denna ljuvliga ö”, fortsätter hon och syftar på Mallorca.

Parets många resor i solen

Och njuter gör de! Bara det gångna halvåret har paret Ingrosso rest runt i soliga miljöer. I somras reste makarna till italienska pärlan Portofino:

Därefter väntade semester på Ibiza. ”Samlar på minnen inför vintern”, skrev Åsa i ett inlägg där hon poserar framför klarblått vatten.

Och en höstvistelse på Hôtel du Cap-Eden-Roc i Antibes på franska rivieran förevigades på Instagram. ”I dag hoppar vi frukosten och kastar oss vidare till Saint Tropez. Regnet lurar bakom hörnet så vi får se hur länge vi klarar oss”, skrev Åsa när hon lade upp denna vackra vy:

Bonusbarn från tidigare relationer

Väl hemma i Sverige igen passar Åsa och Emilio gärna på att umgås med barnen. Makarna Ingrosso har inga gemensamma däremot totalt fem från respektive tidigare relation.

Emilio fick tre barn i äktenskapet med Pernilla Wahlgren som varade åren 1993-2002. Bianca, Benjamin och Oliver Ingrosso är alla välkända ansikten för tv-publiken som sett dem i 10 säsonger av Wahlgrens värld.

Åsa har sonen Anton och dottern Lina.

Källa: Hänt, asaingrosso.com

Foto: TT, Instagram

Se också: De största kändissnackisarna från 2021Brand logo
Se också: De största kändissnackisarna från 2021
Annons