Åsa Jinders stolthet över Josefine – tre veckor efter förlossningen

Åsa Jinder hyllar dottern Little Jinder.
7 Enkla träningsformer på hemmaplan
Slå på ljud

Det var i våras som artisten Josefine ”Little Jinder” Jinder avslöjade att hon hade en bulle i ugnen, och att hon och den hemlige pojkvännen snart skulle gå och bli föräldrar för första gången. Den 19 september kom den lilla bebisen till världen, vilket den nyblivna mamman annonserade en tid efter förlossningen på sina sociala medier.

Josefine Jinders babylycka

”Ni frågar massa om bebisen! Jag blev mamma för två veckor sedan! Det största som hänt!”, skrev hon på sin Instagram story i början på oktober.

”H*n är det sötaste som ”går” på den här jorden! Men jag är ingen mammablogg”, skrev hon vidare utan att avslöja den lilla rackarens kön eller namn.

Men att Little Jinder skulle gå och bli upp över öronen förälskad och mamma för första gången, var absolut inget hon hade planerat för 2020. Hennes plan var att flytta till Frankrike, skriva en bok och börja om från noll.

Men livet blir inte alltid som man tänkt sig…

– Jag tänkte ju att jag skulle bo i Paris nu, att det skulle förändra allt, ge mig en chans att börja om på noll och kanske leda till någon fullkomlighet. Göra mig glad. Så träffar jag någon och blir kär och gravid och kommer tillbaka till Stockholm istället. Drömmen om att komma bort ledde mig hem igen, berättade Josefine Jinder för Elle nu i augusti.

Mormor Åsa Jinder är helt klart superstolt

Little Jinders mamma, musikern tillika riksspelmannen Åsa Jinder, har nu fått ett litet barnbarn och är därmed stolt mormor. Nog är hon stolt både över sitt barnbarn, och framförallt över sin dotter som efter förlossningen släppt en ny dunderhit ihop med Lykke Li och Ludwig Göransson.

”Älskar att min lilla bara några veckor efter att hon blivit mamma presenterar något av det vackraste någonsin. Lykke lis ”Bron” Wow. Musiken.. alltså..”, stoltserade mamma Jinder på Instagram i veckan.

Första bilden på barnbarnet

Ett par dagar innan Åsa Jinder hyllade sin dotter för hennes arbetsinsats publicerade hon även en bild på sig själv och den lilla nyfödda bebisen på sina sociala medier. Dock blir det svårt att avgöra om bebisen har några tydliga familjedrag, eftersom man bara får se lilla bebishanden. Men ack så söt!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Alla kändisar som blivit föräldrar 2020 – hela listan

Little Jinder ska bli mamma – första orden om gravidlyckan

Corona: Är gravida i riskgrupp för covid-19?

Utvald läsning