Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Årets bästa sommarjobb: Res och instagramma bilder på hundar

02 maj, 2018 
Behöver du jobb i sommar – och älskar hundar? Då är detta drömjobbet du letat efter! Det här företaget letar efter någon som vill resa med tre söta vovvar och instagramma bilder på det.
Annons

Är du i behov av att dryga ut semesterkassan i sommar? Är du dessutom en helt okej fotograf och hundmänniska, som spenderar en hel del tid på sociala medier? Då är det dags att fila lite på CV:t och kolla in det här!

Gänget bakom ”The Points Guy” – en sida där människor kan få tips och idéer för att få ut det mesta av sina resor – anställer en sommarpraktikant till sajten ”The Points Pup”, en systersida om hur du reser med din hund eller katt!

De söker till sommaren 2018 en blivande ”Barks Associate”, som kan hjälpa till att jobba för sajten på sociala medier samt med marknadsföring.

Det största kravet är förstås att du ska älska hundar. Och allra helst tre specifika hundar: Miles, Hootie och Swisher.

– Att resa med sina djur blir alltmer populärt och vi vill sprida kunskap om hur man gör det på rätt sätt, säger företagets talesperson till Teen Vogue, och fortsätter:

Annons

– Vi ser verkligen fram emot att sommarpraktikanten ska ”bonda” med våra tre underbara maskotar och skapa härligt innehåll till sociala medier, men också att hen ska hjälpa vårt redaktionella team att bygga en djurreserapport som djupdyker ner i de behov och förbättringar som finns att göra i detta växande ämne”.

Inte bara låter detta som världens bästa jobb någonsin – det ger dessutom bra betalt! 20 dollar i timmen tjänar praktikanten, och jobbet innebär någonstans mellan 25-40 timmars jobb i veckan.

”Vissa dagar kan bli tuffa, men tro oss – det kommer att bli det bästa sommarjobbet någonsin”, står det i beskrivningen till uppdraget. ” Vi vill att du blir ledaren till vår flock”.

Skynda, skynda – sista ansökningsdag är 15 maj!

Källa: Cosmopolitan  Foto: IBL, Instagram

 

Läs mer:

Vässa CV:et och få drömjobbet – 10 tips

Drömjobbet: Professionell strandfejkare sökes!

Drömjobb: Få betalt för att resa runt i Europa

Drömjobbet: Nu kan du bli professionell kattgosare!

 

Annons