Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Är väduren så egoistisk – egentligen? 4 myter om stjärntecknet

21 mar, 2018 
AvMina Gilbertsson
Spontan, tävlingsinriktad och rastlös är ord som ofta får beskriva väduren. Men därutöver har det starka stjärntecknet fått en rad myter kopplade till sig. Men hur väl stämmer de egentligen?
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

1. Väduren är för impulsiv för att andra ska hänga med

Väduren är spontan och har väldigt mycket energi men är sämre på att hitta rutiner. Hen trivs bäst i andra människors sällskap och fungerar gärna som ledare. Hur rastlös väduren än verkar kommer hen aldrig lämna sina sanna vänner.

Läs också: Är du det nya stjärntecknet ormbäraren?

2. Väduren gör allt för att vinna

Väduren älskar att sätta trender vilket kan leda till att hen blir tävlingsinriktad. Väduren tycker att det är roligt att vinna, men det handlar mer om att utmana sig själv, snarare än andra. Väduren hatar att känna sig begränsad och har den där jag-klarar-allt-attityden som lätt kan gå överstyr – speciellt när ett moment kan uppfattas som en tävling.

3. Väduren prioriterar sig själv före andra

Väduren kan verka självcentrerad och egoistisk, men egentligen står den bara upp för sig själv. På samma sätt kommer väduren alltid stå upp för sina vänner och göra allt i sin makt för att möta deras behov. Väduren älskar att diskutera och har inga problem att hamna i heta debatter.

Läs också: Dina värsta egenskaper – baserat på ditt stjärntecken

4. Väduren tänker inte på konsekvenserna

Väduren kan vara rätt tjurskallig och glömmer ofta av att tänka på konsekvenserna. Det spelar ingen roll om det handlar om att vinna ett argument eller bevisa att hen har rätt. Väduren agerar i stunden och med ett oöverträffligt mod, vilket antingen kan vara produktivt – eller sluta i kaos.

Källa: Refinery29   Foto: IBL

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons