Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Annika Jankells och Robert Wells relation efter uppbrottet

04 nov, 2022 
AvAino Oxblod
annika jankell robert wells
TT.
Annika Jankell och Robert Wells var ett av 80-talets hetaste unga kändispar.
Efter uppbrottet gick Annika vidare till den skandalomsusade relationen med Thorsten Flinck – så här ser Roberts och Annikas relation ut idag.
– Jag gjorde ett stort misstag när jag var ihop med Annika Jankell, har Robert Wells sagt.
Annons

Hon var programledare i musikprogrammet Listan på SVT. Han var en lovande konsertpianist. I fem år var Annika Jankell och Robert Wells, både 60 idag, ett av 80-talets heta unga par i underhållningsbranschen.

Se också: 5 kändispars som skilt sig – och sen gift sig igen

5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igenBrand logo
5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen

De två stjärnorna, som gick vidare till att bli några av landets kändaste tv-profiler, var inte sena att posera tillsammans framför mingelfotograferna. Men när relationen tog slut var det något som Robert Wells ångrade.

– Jag gjorde ett stort misstag när jag var ihop med Annika Jankell. Vi var ju så enormt kära och stod och pussades och kramades på alla bilder. Det var det dummaste vi kunde göra. När jag ser vissa par prata ut om hur lyckliga de är, tänker jag: ”Var tysta! Ni tappar bara i respekt”, har Robert Wells sagt till Hemmets journal.

Annons
Annika Jankell och Robert Wells var ett par på 80-talet.

Så är relationen mellan Wells och Jankell idag

Efter uppbrottet fortsatte Robert Wells och Annika Jankell att vara vänner, och än idag är de nära vänner. När Robert blev tillsammans med Maria, som han numera är gift med, var han glad att även hon och Annika kom bra överens.

– Annika är en av mina allra bästa vänner. En del tycker det låter konstigt, men för mig hör gamla flickvänner till dem som det är lättast att umgås med. Man känner varandra så väl. Maria och jag och Annika umgås, det är inga problem, har han sagt till Expressen.

Robert Wells och Annika Jankell är fortfarande nära vänner – här på mingel 2019.

Men att Annika och Robert varit så öppna med sin relation på 80-talet hängde i länge. När Jankell blev tillsammans med Thorsten Flinck och fick två barn med honom – Happy och Félice – så spreds det rykten om att det var Robert Wells som var pappan.

– Ja, det hänger kvar väldigt länge. Enligt massor med tidningar var det jag som var farsa till Annikas barn – helt otroligt, har Wells sagt.

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons