Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Anna Holmlund om sin nya frisyr – älskas av följarna

27 sep, 2022 
Anna Holmlund om sin nya frisyr – älskas av följarna
Anna Holmlund delar ofta med sig av sin vardag på sina sociala medier – och nu får vi ta del av hennes nya frisyr!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste

I december 2016 kraschade den tidigare skicrosstjärnan Anna Holmlund svårt under ett träningsåk. Hon skadade huvudet och hjärtat stannade. Hon fick en allvarlig hjärnskada, graderad till en trea på en skala där fyra innebär hjärndöd.

Efter tre månader i koma vaknade hon upp i mars 2017, och ingen visste då hur hennes framtid skulle se ut.

Så ser Anna Holmlunds vardag ut nu

Idag, snart sex år efter olyckan har hon gjort stora framsteg i sin fysiska utveckling. Hon kan ofta ta sig fram utan rullstol, och jobbar hela tiden på att stärka sin talförmåga.

Hon studerar idag vid Fornby Folkhögskola i Borlänge, och i skolan har hon träffat sin nuvarande kärlek, klasskompisen Jocke.

– Han går i min klass. Han har också en hjärnskada. Han har precis samma problem som jag fast på vänster sida, har Anna sagt om pojkvännen Jocke i en intervju med Expressen.

Annons

Vardagen ihop med Jocke delar hon ofta med sig av på sina sociala medier, och när hon inte pluggar eller hänger med sin kärlek, umgås hon gärna med sina vänner som hon hängde ihop med redan innan olyckan.

– Jag har haft en väldig tur att jag har haft kvar mina kompisar som jag hade innan. Vi är ett gäng på åtta tjejer och vi har fortfarande kontakt, säger Anna Holmlund enligt Hänt i Veckan.

Visar sin nya frisyr

Och på hennes sociala medier ser vi henne nu i en ny frisyr! Anna Holmlund har varit hos frisören, och i ett kollage visar hon nu upp före- och efterbilder på håret som både klippt till och fått en ny kulör!

Bland kommentarerna råder det inga tvivel om att hennes följare älskar den nya frisyren!

Foto: TT, Instagram

Annons