Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Anja Pärson och Filippa Rådins nya liv med barnen

30 jun, 2022 
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit gifta i åtta år och har i dag tre barn tillsammans.
Under sommaren kommer de att bygga vidare på sitt hus.
Annons
VIDEO: Anja Pärson och Filippa Rådin - parets kärlekshistoriaBrand logo
VIDEO: Anja Pärson och Filippa Rådin - parets kärlekshistoria

Det var 2008 som alpinlegendaren Anja Pärson träffade stylisten Filippa Rådin för första gången. De blev vänner och med tiden växte kärlek fram. De kom sedan att gifta sig 2014 och i dag har de tre barn tillsammans.

Emmi, Elvis och Maximilian heter de.

Så påverkas sommaren av husbygget

I en intervju med tidningen Mama berättar nu Filippa Rådin och familjens planer för sommaren.

– Den här sommaren blir lite speciell eftersom vi håller på att bygga vårt sommarhus som kommer stå färdigt inom kort. Eftersom vi snart har byggt färdigt vårt lilla paradis kommer vi vara hemma mycket och bara göra några avstickare. Jag är sugen på att campa med vårt taktält igen och placera det på något nice ställe. Vi var faktiskt nyligen på Legoland också och brände av det nu för att slippa högsäsongen. Det var en hit, verkligen uppskattat. Vi körde järnet hela familjen faktiskt, även Emmi som är 15 tyckte att det var kul.

Annons

Filippa om skillnaden mellan henne och Anja

I intervjun pratar också Filippa om att hon och Anja Persson har olika roller i relationen – och i bygget av deras hus.

– Jag är mer den strukturerade; vad har vi framför oss? ”Du gör det och jag gör det”... Jag kanske är lite mer att jag bestämmer, styr up en dag eller en vecka tillsammans med snickaren. Vad behövs i materialväg... Egentligen handlar det ju mycket om struktur när man har mycket runtomkring, säger hon och fortsätter:

– Anja är grym om vi till exempel ska fara någonstans, så är det hon som packar alla väskor och lägger fram allting. Sen kollar jag över det. Där är Anja jättebra – hon har ju hållit på med det i hela sitt liv, så det kan hon göra sjukt effektivt. Det går mycket snabbare för henne än för mig. Hon tänker så här: inifrån och ut. Underkläder, strumpor, t-shirt, byxor, jacka, skor... Sedan badgrejer och sånt. Det är ett bra sätt att packa!

Foto: TT

SE OCKSÅ: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nuBrand logo
SE OCKSÅ: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nu
Annons