Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Amy Schumer har gift sig – se fina bilderna här!

16 feb, 2018 
AvNanna von Knorring
Amy Schumer är numer en gift kvinna! Tisdagen den 13 februari gifte sig komikern med hemlige pojkvännen Chris Fischer vid en ceremoni i Malibu.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

På Alla hjärtans dag vaknade Amy Schumer, 36, och Chris Fischer, 37, som ett gift par. Det hemliga bröllopet hölls i Malibu vid havskusten och på gästlistan fanns vänner som Jennifer Lawrence, Jake Gyllenhaal, Jennifer Aniston och Larry David.

Amy Schumer bar en vacker vit klänning från Monique Lhuillier i skirt tyg med tunna spagettiband och applikationer i spets.

Paret har hållit sin relation privat och bekräftade inte förhållandet förrän helgen innan bröllopet när de kysstes i ett fotobås på Ellen Degeneres 60-årsfest. De fotograferades tillsammans första gången i november när de åt middag tillsammans.

https://instagram.com/p/BfOspaOFegC/?taken-by=amyschumer

Annons

Chris Fischer jobbar som kock och hans syster uppges vara assistent till Amy Schumer. Den nyblivne Herr Schumer har även gett ut en kokbok och han ryktas dessutom ha fått Barack och Michelle Obamas godkännande. Enligt ryktet är nämligen en av paret Obamas favoritrestauranger för en dejt just Chris Fischers restaurang Martha’s Vineyard’s Beach Plum Restaurant, skriver Esquire.

Vi säger grattis till det lyckliga paret!

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons