Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Alexandra Zazzi återförenad med ungdomskärleken: "Sa klick direkt"

10 feb, 2021 
Alexandra Zazzi.
För två år sedan gick tv-profilen och kocken Alexandra Zazzi genom en jobbig skilsmässa.
Nu har hon en ny partner – sin stora ungdomskärlek Göran Risberg.
Annons
Alla deltagare i Sveriges Mästerkock 2021Brand logo
Alla deltagare i Sveriges Mästerkock 2021

Tv-kocken och den första kvinnliga vinnaren av Expedition Robinson, Alexandra Zazzi, bröt för knappt två år sedan upp med sin dåvarande make Peter Jademyr. De hade då varit gifta i 26 år.

”Jag tappade min livskamrat någonstans på vägen. Av anledning utanför min makt har Peter och jag valt att separera“, skrev hon i ett inlägg på Instagram då och berättade vidare att hon flyttar tillbaka till Stockholm efter 26 år på västkusten.

”Det kommer att innebära en tuff tid att inte leva nära mina söner och mina vänner i Göteborg men en ljusglimt i mörkret är mina bröder med familj och vänner i Stockholm”, skrev Alexandra Zazzi.

Alexandra Zazzi avslöjar sin nya pojkvän

Nu har hon träffat kärleken igen. Det var faktiskt redan i somras som hon började prata om att hon träffat en ”Mr. X”, men mer än så avslöjades inte.

I en ny intervju med Aftonbladet avslöjar hon nu vem det är som fångat hennes hjärta. Och det är inte vem som helst!

Annons

– Corona satte mig i en ofrivillig paus arbetsmässigt. Det var då han klev in i mitt liv. Jag återvände till min uppväxtstad Nynäshamn och där snubblade jag över honom hemma hos min bror när han var där av en händelse, min ungdomskärlek Göran Risberg. Han var min första kille när jag var 16 år. Det var som en Hollywoodfilm, säger Alexandra Zazzi till tidningen.

Alexandra Zazzi om Göran Risberg: "Otroligt olika"

Hon gjorde några försök att dejta innan, men det var aldrig någon som kändes riktigt rätt förrän den gamla ungdomskärleken kom in i bilden.

– Med honom sa det klick direkt. När det stämmer så stämmer det. Göran är varm, roligt och närvarande. Vi är otroligt olika, men ärliga och nyfikna mot varandra. Jag känner mig som 16 år igen med honom. På alla sätt och vis. Det är en häftig känsla, att känna sig som en tonåring igen, säger Alexandra Zazzi.

Bild: TT

Annons