Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Agust och Carro hoppar av Gift vid första ögonkastet: “Ingen vits med att fortsätta”

14 jun, 2023 
Agust Helgason och Caroline Axelsson
Till slut fick det räcka. I veckans avsnitt av Gift vid första ögonkastet avbryter Agust och Carro experimentet – och i dag är båda parterna överens om att det var rätt val.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021Brand logo
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

Årets säsong av Gift vid första ögonkastet börjar lida mot sitt slut och paren börjar fundera på om de ska fortsätta vara gifta eller bryta upp och gå vidare i livet.

Ett par som redan bestämt sig är Agust Helgason, 32, och Caroline Axelsson, 32. I veckans avsnitt väljer de nämligen att avbryta och hoppar av programmet.

Därför lämnar Agust och Carro Gift vid första ögonkastet

Under säsongen gång har de inte dragit jämt. Bråken avlöste varandra och de hittade aldrig rätt i relationen. Agust säger att han ville ha djupare och konstruktiva samtal, medan Carro tyckte att de kunde släppa tanken på att de var gifta och istället fokusera på att dejta och ha roligt.

– Då känns det som att jag inte har någon lust att fortsätta. Det känns inte så spännande, säger Agust i programmet när psykologen Kalle Norwald frågar om han är beredd att prova Carros sätt.

Annons

– Vi blev placerade med varandra, och vi är inte toppen för varandra och det är fan okej. Hur ofta är man perfekt toppen för någon, liksom? säger hon efter att beslutet är fattat.

Så är relationen mellan Agust och Carro i dag

Programmet spelades in förra året, och till Aftonbladet säger Agust nu att han i efterhand frågat sig själv varför han inte lämnade tidigare.

– Det fanns ingen vits med att fortsätta om vi bara skulle bråka hela tiden och om vi inte kunde tala om hur vi påverkar varandra. Då går det inte att lära sig något av varandra, säger han till tidningen.

Och Carro håller med om att det var bra att de gick skilda vägar.

– Det kändes nog väntat och skönt för oss båda att avbryta. Jag tänkte att vi inte skulle fortsätta. Hans vilja fick det att vrida sig i mig och vice versa, säger hon till Aftonbladet.

I dag har de viss kontakt.

– Men våra kommunikationssvårigheter har ju fortsatt efter experimentet. Vi fortsätter kommunicera med varandra i dag, men det är tydligt att vi är olika och har olika åsikter, säger Agust till tidningen.

Foto: Ulrika Malm/SVT

Annons