Agnes Carlssons och Vincent Pontare har fått en dotter

Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022
2:44

Efter reklamen: Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022

(2:44)

Slå på ljud


Det var i augusti som Roger Pontare avslöjade för Hänt att han ska bli farfar igen, och det inom en snar framtid. Sonen Vincent Pontare och dennes fästmö Agnes Carlsson står alltså inför ett stundande föräldraskap. Vilken lycka!

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, bekräftade Roger för tidningen då.

Bathina och Aje Philipson skiljer sig – efter 18 år som gifta

Agnes Carlsson visar upp gravidmagen

Men det var inte förrän tisdagen, den 1 november, som artistparet själva valde att kommentera gravidlyckan. Då publicerade Agnes nämligen en bildserie i ett inlägg på Instagram, där hon visar upp en stor gravidmage.

”Livmodern och universum och allt däremellan”, skrev hon intill bilden som senare skulle komma att överösas med gratulationshälsningar från kända profiler och glada fans.

Vincent och Agnes har varit ett par i många år. De har till och med hunnit vara förlovade i snart tio, närmare bestämt sedan år 2013 då Vincent friade till flickvännen.

Något bröllop har ännu inte ägt rum, men paret har nyligen välkomnat sitt första gemensamma barn till världen!

Se också: 5 kändispar när de började dejta vs nu
0:50

Efter reklamen: Se också: 5 kändispar när de började dejta vs nu

(0:50)

Slå på ljud

Agnes Carlssons och Vincent Pontares fina namn på nyfödda dottern

I samband med Agnes gravidavslöjande kunde Hänt också avslöja att det lyckliga paret faktiskt varit föräldrar till en liten dotter i en månads tid redan.

Enligt folkbokföringen föddes dottern den 4 oktober. Hon har dessutom tilldelats namnet Silvia Saga Carlsson. Så fint!

Vi skickar våra varmaste gratulationer till den lilla familjen (såklart även till farfar Roger) och hoppas att deras första tid i bebisbubblan varit magisk!

Foto: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Utvald läsning