Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

9 snabba och snygga nyårsdetaljer du kan fixa i sista stund!

26 dec, 2017 
AvNanna von Knorring
Goda tilltugg, söta desserter, lyxiga drinkar och snygga dekorationer hör trots allt nyår till! Är du lite sent ute? Visst kan du lyckas ändå – här är 9 fina och enkla sista minuten-trick som fixar nyår!
Annons

1. Pimpa champagnen

Känns ett vanligt glas champagne tråkigt? Lyxa till drycken genom pressa i saft från en blodapelsin. Skär upp skivor av frukten och lägg i glaset som garnering och smaksättare. Dekorera även gärna med mynta.

2. Chokladdoppade godsaker

Allting blir godare om det doppas i choklad! Bjud på frukt och bär som du doppar i smält mörk choklad och strör lite salt över. Servera kylda.

Läs också: Stylisten: Så lyckas du med snyggaste nyårsdukningen

3. Konfettifyllda ballonger

Skapa dina egna nyårsballonger! Allt du behöver är genomskinliga ballonger och valfritt glitterband som du klipper i form av mindre konfetti. Perfekta att spräcka vid tolvslaget för ett konfettiregn – förutsatt att du orkar städa upp dagen efter.

4. Lyxig dessert på tre ingredienser

Ska du servera en enkel dessert, men vill lyxa till det lite? En god sorbet gör sig fin i en champagnecoupe. Toppa gärna med lite grädde och några granatäppelkärnor eller bär för en lyxig finish.

Annons

Läs också: 11 smarta gå bort-presenter som kommer att uppskattas

5. Sätt guldkant på drycken

Vilken drink som helst blir lite mer festlig med ätbart glitter i, men om du inte har det hemma kan du få din drink att glittra på andra sätt. Klipp av lite glitter från julens glittergirlanger och fäst på en pinne för en snygg dekoration i drinken.

6. Skapa feststämning med vimplar

Ett enkelt DIY-knep för att skapa feststämning är att göra vimplar. Allt du behöver är papper i valfri kulör, här i glittrigt guld och silver, som du klipper i form av trekanter, gör två små hål på och sedan trär på ett långt snöre. Snyggt och betydligt enklare än det ser ut!

7. Glittrande donuts

En glaserad donut är god, men kan lätt se lite blek och tråkig ut på det festdukade bordet. Doppa sötsaken i ätbart glitter för ett festligare dessertbord på några sekunder.

Läs också: Social ångest? Här är 7 tips för att överleva festsäsongen

Annons

8. Drink och dessert i ett

Bjud på en god drink och dessert som går att skapa på bara några få minuter. Lägg hallonsorbet på botten av ett glas, dekorera med frysta hallon och fyll på med valfritt välkylt bubbel – sött, svalt och gott!

9. Cupcakes med nyårspynt

Pynta cupcakes och snittar med en enkel DIY-dekoration. Klipp stjärnor av glittrigt papper och fäst på vardera sida av en tandpetare för en enkel, men söt stämningshöjare på nyårsbordet.

Läs också: Bartenders favoriter: 3 goda drinkar till nyårsfesten

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

17 snygga nyårsklänningar att fira ut 2018 i!

Nyårsklänningar 2018.

Läs också: 17 snygga nyårsklänningar att fira ut 2018 i!

Annons