Artikeln innehåller reklamlänkar

9 romantiska Alla hjärtans dag-presenter till honom

Presenter som passar honom på Alla hjärtans dag 2018!

Vi närmar oss årets mest romantiska dag – Alla hjärtans dag. Den 14 februari firar vi kärleken i alla dess former, men kanske mest den mellan älskande par.

Vissa tycker att det är trams att fira denna dag, ett kommersiellt jippo för att företagen ska tjäna pengar – men många tycker att det är ett utmärkt tillfälle att visa den man älskar lite extra omtanke och kärleksförklaringar.

Läs också: Mandelmanns tips för Alla hjärtans dag

Här har vi listat några fina och romantiska presenter till honom på Alla hjärtans dag!

 

Manschettknappar för fina tillfällen från Skultuna. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Armbandsklocka från TID Watches. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Trådlösa hörlurar från aHead. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Trimmerkit från Rezzec (länk till Awin.com) med munstycken för skäggansning, kroppstrimning och näs- och örontrimning. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Pulsklocka från Beuer (länk till Awin.com) som även mäter kaloriförbrukning och fettförbränning. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Elegant morgonrock från Newport (länk till Awin.com), perfekt för lata morgnar! Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Klassisk karaff från Orrefors (länk till Awin.com) – perfekt att lagra sin whisky i. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Varför inte ge honom en flaska massageolja (länk till Awin.com) – och en tillhörande massage? Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Är han en kaffenörd kanske han uppskattar en stilren kaffepress från Bistro nouveau. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

 

Läs också: Sista minuten-baka till alla hjärtans dag!

Redaktionens tips