Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

3 härliga poddar du inte får missa i sommar

28 jul, 2017 
I hängmattan, på bussen eller promenaden. Här är poddarna som är bästa sällskapet!
Annons

Att hitta en bra podd att följa är ett perfekt sätt att lyssna på dina favoritämnen (eller dina favoritpersoner). Här några som går heta på MåBra-redaktionen just nu:

Stilsnack

MåBra:s egen stilexpert Katarina Althin har blivit med podd! Med prisbelönta inredningsbloggaren Jannice Wistrand som sparringpartner vid micken bjuds lyssnaren på tips för både in- och utsidan av garderoben. Men det är inte bara inredning och plagg som diskuteras, den varma duon bjuder också på personliga anekdoter med både djup och humor.

Lyssna på alla avsnitt här!

Skäringer & Mannheimer

Det är som att gå på tjejmiddag – utan att vakna med huvudvärk dagen efter! Mia Skäringer och Anna Mannheimer kryssar naturligt mellan bubblande skratt och dovaste allvar, oavsett om de stampar på patriarkat, diskuterar hundars menscykel eller sexlivet efter 40. Avsnitten orsakar ofta svår skrattkramp, men kan ibland lämna kvar skavande insikter som träffar ganska hårt i solar plexus.

Annons

Lyssna på alla avsnitt här!

Självklart

Mia Törnblom och Christina Stielli är två av landets mest eftertraktade inspiratörer, föreläsare och författare. Relationer, självkänsla, prestation och glädje i arbete och i livet är exempel på ämnen som avhandlas. Tillsammans delar de med sig generöst av egenupplevda insikter, ny forskning och övningar som lyssnaren kan göra själv. Efter varje avsnitt känns det lite som att kliva upp ur terapisoffan, utan att ha slösat vare sig kleenex eller kronor!

Lyssna på alla avsnitt här!

Annons