Artikeln innehåller reklamlänkar

20 genomtänkta julklappar för under 100 kronor

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Letar du efter julklappstips till budgetpris? Vi har listat 20 fina, genomtänkta och uppskattade julklappar som du kan klicka hem för under 100-lappen. Det bästa? På listan hittar du garanterat något som passar alla!

1. Trendig kudde från Ellos Home (länk till Apprl) i grå sammet till den inredningsintresserade. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

2. Assymetriska örhängen från Aldo (länk till Apprl) med snygga detaljer. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

3. Konstgjort elefantöra från Åhléns (länk till Adtraction) för hen utan gröna fingrar. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

4. Dekorativ veckokalender till skrivbordet från Lagerhaus (länk till Adtraction) för den organiserade. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

5. Kaxigt paraply från Monki (länk till Apprl) med tryck. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

6. Kruka i glas från Bloomingville (länk till Apprl) i diskret grå ton. En present som passar alla! Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

7. Puder-, highlighter- och rougeborste från Nordic Feel (länk till Apprl) till beautyjunkien. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

8. Återfuktande handkräm från Lilla Bruke (länk till Apprl)t – uppskattad julklapp till en torris. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

9. Tvåpack badrumshanddukar från Ellos Home (länk till Apprl) i snygg, mörkgrå nyans. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

10. Snygg powerbank från Ur o Penn (länk till Apprl) för den som alltid är på språng. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

11. T-shirt från Only (länk till Apprl) med trycket Girlboss till girlbossen i ditt liv. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

12. Passfodral från A-to-B (länk till Apprl), perfekt julklapp till personen som ska ut och resa. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

13. Bordslampa från Clas Ohlson (länk till Adtraction) i snygg betong. Passar nästan hemma hos alla.Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

14. Spelkort från River Island (länk till Apprl) till Harry Potter-nörden. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

15. Spelet Matsnobb från Åhléns – en riktig utmaning för matälskaren. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

16. Mobilskal från Gina Tricot (länk till Apprl) med slagfärdigt citat. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

17. Unisex-mössa från Gina Tricot (länk till Apprl) till den frusne. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

18. Lyxigt doftljus från Victorian Candles (länk till Apprl) med doft av kokos och exotiska växter. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

19. Set med 18 akrylfärger från Clas Ohlson (länk till Adtraction) till den kreative. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

20. Receptblock från Lagerhaus (länk till Adtraction) för hemmakocken att samla sina favoriter i. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Redaktionens tips
Dela på: