Artikeln innehåller reklamlänkar

20 genomtänkta julklappar för under 100 kronor

Letar du efter julklappstips till budgetpris? Vi har listat 20 fina, genomtänkta och uppskattade julklappar som du kan klicka hem för under 100-lappen. Det bästa? På listan hittar du garanterat något som passar alla!

1. Trendig kudde från Ellos Home (länk till butik) i grå sammet till den inredningsintresserade. Läs mer och köp här. (länk till butik)

2. Assymetriska örhängen från Aldo (länk till butik) med snygga detaljer. Läs mer och köp här. (länk till butik)

3. Konstgjort elefantöra från Åhléns (länk till butik) för hen utan gröna fingrar. Läs mer och köp här (länk till butik).

4. Dekorativ veckokalender till skrivbordet från Lagerhaus (länk till butik) för den organiserade. Läs mer och köp här (länk till butik).

5. Kaxigt paraply från Monki (länk till butik) med tryck. Läs mer och köp här. (länk till butik)

6. Kruka i glas från Bloomingville (länk till butik) i diskret grå ton. En present som passar alla! Läs mer och köp här. (länk till butik)

7. Puder-, highlighter- och rougeborste från Nordic Feel (länk till butik) till beautyjunkien. Läs mer och köp här. (länk till butik)

8. Återfuktande handkräm från Lilla Bruke (länk till butik)t – uppskattad julklapp till en torris. Läs mer och köp här. (länk till butik)

9. Tvåpack badrumshanddukar från Ellos Home (länk till butik) i snygg, mörkgrå nyans. Läs mer och köp här. (länk till butik)

10. Snygg powerbank från Ur o Penn (länk till butik) för den som alltid är på språng. Läs mer och köp här. (länk till butik)

11. T-shirt från Only (länk till butik) med trycket Girlboss till girlbossen i ditt liv. Läs mer och köp här. (länk till butik)

12. Passfodral från A-to-B (länk till butik), perfekt julklapp till personen som ska ut och resa. Läs mer och köp här. (länk till butik)

13. Bordslampa från Clas Ohlson (länk till butik) i snygg betong. Passar nästan hemma hos alla.Läs mer och köp här (länk till butik).

14. Spelkort från River Island (länk till butik) till Harry Potter-nörden. Läs mer och köp här. (länk till butik)

15. Spelet Matsnobb från Åhléns – en riktig utmaning för matälskaren. Läs mer och köp här (länk till butik).

16. Mobilskal från Gina Tricot (länk till butik) med slagfärdigt citat. Läs mer och köp här (länk till butik).

17. Unisex-mössa från Gina Tricot (länk till butik) till den frusne. Läs mer och köp här. (länk till butik)

18. Lyxigt doftljus från Victorian Candles (länk till butik) med doft av kokos och exotiska växter. Läs mer och köp här. (länk till butik)

19. Set med 18 akrylfärger från Clas Ohlson (länk till butik) till den kreative. Läs mer och köp här (länk till butik).

20. Receptblock från Lagerhaus (länk till butik) för hemmakocken att samla sina favoriter i. Läs mer och köp här (länk till butik).

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Utvald läsning