Artikeln innehåller reklamlänkar

11 smarta gå bort-presenter som kommer att uppskattas

Hoppa över en flaska vin och köp en riktigt fin gå bort-present i jul istället. Vi listar elva genomtänkta gåvor som säkerligen kommer att uppskattas.

1. Dekorativt doftljus från Me & Mats (länk till butik). Handgjort med ett glädjande citat. Läs mer och köp här. (länk till butik)

2. Fyra fina glasunderlägg från Cervera (länk till butik) signerade Olle Eksell. Läs mer och köp här. (länk till butik)

3. Trevlig kruka från Jotex (länk till butik) att plantera en fin blomma i. Läs mer och köp här. (länk till butik)

4. Tvåpack gästhanddukar från Ellos Home (länk till butik) till budgetpris. Läs mer och köp här. (länk till butik)

5. Kokboken ”Långkok (länk till butik)” med flera bra recept på värmande soppor och smaskiga stekar. Läs mer och köp här. (länk till butik)

6. Flytande pumptvål från Luxe de Provence (länk till butik) med citat. Perfekt tack-gåva. Läs mer och köp här. (länk till butik)

7. Glasburk med guldlock från Ellos Home. (länk till butik) Perfekt att lägga hemgjort julgodis i. Läs mer och köp här. (länk till butik)

8. Ljuslykta i trä från Jotex (länk till butik) som går att ha både ute och inne. Läs mer och köp här. (länk till butik)

9. Pappersservetter från Redoute Roses (länk till butik) i 20-pack. En perfekt gå bort-present! Läs mer och köp här. (länk till butik)

10. Doftpinnar från Skandinavisk (länk till butik) som sprider behaglig doft i hemmet. Läs mer och köp här. (länk till butik)

11. Liten rund glasvas från Jotex (länk till butik) som är fin till sticklingar. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Av: Cassandra Lindblom

Artikeln publicerades först på Allers.

 

Utvald läsning