SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

MåBra:s chefredaktör: "På resan lär vi oss minska stress och hitta glädje"

06 apr, 2019 
MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg är en av profilerna som följer med på årets härligaste hälsoresa. "Jag delar med mig av knep och tankesätt som gör det lättare att sänka kraven och slippa onödig stress", säger hon. Följ med du också!
Annons

I november är det dags för en uppföljare till vårens succéresa! Vi återvänder till vår pärla på Spanska solkusten, med ett härligt gäng inspirerande hälsoprofiler och ett späckat schema som innehåller träning, yoga, dans, meditation och mycket mer.

Läs mer om resan här!

En av våra profiler är MåBra:s egen chefredaktör, Liselotte Stålberg. Hon lär oss om succémetoderna som har hjälpt henne att få bättre relationer, mindre stress och mer glädje i vardagen. Enkla verktyg som funkar både i jobbet och privatlivet!

Vi har ställt 5 snabba frågor till Liselotte Stålberg om hälsa och resan:

Liselotte Stålberg
Liselotte Stålberg

1. Nämn 3 saker som får dig att må bra.

– Att umgås med människor som är omtänksamma och okonstlade.

– Att ta långpromenader.

Annons

– Att inspirera andra att må bra, något som jag har möjlighet till genom mitt jobb som chefredaktör på MåBra.

 2. Vilket är ditt bästa hälsotips?

– Det ska vara enkelt att göra sådant som är nyttigt. Så jag har diverse träningsprylar hemma och på jobbet som jag använder en stund när jag får tid över. Samma sak med avslappning och fokus – jag stoppar in små meditationspauser i vardagen. Det får inte bli krångligt, för då är det lätt att tappa lusten.

 3. Hur motiverar du dig själv att träna när livet känns tungt?

– Jag påminner mig om att litet steg i rätt riktning är bättre än inget steg alls. Och att det är helt ok att ta ”snedsteg” ibland.

4. Vad vill du dela med dig av till deltagarna på resan?

 – Jag vill påminna om att man behöver vara snäll mot sig själv. Jag delar med mig av knep och tankesätt som gör det lättare att sänka kraven och slippa onödig stress.

Annons

5. Vad är det bästa med att åka på en MåBra-resa?

– Att man får distans till vardagslunken och kan komma till nya insikter tack vare miljöombytet, träningen, föreläsningarna och alla möten med nya, härliga människor.

Vill du följa med på resan? Boka här!

Yoga på stranden vid Spanska solkusten.

INFO OM RESAN:

När: 9-16 nov november 2019.

Var: Playa Granada Club Resort, Spanska solkusten. Det 4-stjärniga hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical nedanför bergskedjan Sierra Nevada. 320 soldagar per år. Medeltemperatur i nov är 20 grader.

Pris: 15 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Vad som ingår: All inclusive, transfer, fullspäckat träningsprogram, utflykter och inspirerande föreläsningar.

Annons