SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

Lili Öst om MåBra-resan: "Vi ger kropp och själ full uppmärksamhet!"

04 apr, 2019 
Mentala coachen Lili Öst är en av profilerna som följer med på höstens härligaste hälsoresa med MåBra. "Deltagarna ska känna att den här resan handlar till 100 procent om dem", säger hon. Följ med du också!
Annons

I nobember är det dags för en uppföljare till vårens succéresa! Vi återvänder till vår pärla på Spanska solkusten, med ett härligt gäng inspirerande hälsoprofiler och ett späckat schema som innehåller träning, yoga, dans, meditation och mycket mer.

Läs mer om resan här!

En av våra profiler är Lili Öst, mental coach och artist. Efter en utbrändhet sadlade hon om från artist till mental coach. Nu lär hon oss hur vi kan förändra våra liv med tankens kraft. Lili får oss att tänka annorlunda och visar hur vi kan få attraktionslagen att jobba till vår fördel.

 

Vi har ställt 5 snabba frågor till Lili Öst om hälsa och resan:

Lili Öst

Nämn 3 saker som får dig att må bra.

 1. Att varje morgon välja hur jag vill ta mig an min dag.

2. Att ta powerwalks med något intressant, förkovrande och härligt i hörlurarna.

Annons

3. Att välja att möta människor med positiv energi.

Vilket är dina bästa hälsotips (recept, träning, tankesätt)?

  1.  Att välja vem du vill vara på daglig basis och tänka igenom vad det krävs att du gör eller inte gör/tänker eller inte tänker/känner eller inte känner för att kunna leva som den person du väljer att vara.
  2.  Att se över ditt förhållningssätt till det som är runt dig, för att bli medveten om du arbetar för dig själv eller mot dig själv, rent fokusmässigt i både tanke- och känsla.
  3.  Att välja glädje.

 Hur motiverar du dig själv att hålla en sund kost/träning när livet känns tungt?

– Allt handlar om att skapa sig strategier, oavsett om det handlar om kosten, träningen eller vårt tanke- och känslofokus. Dessa strategier har vi självklart allt att vinna på att försöka skapa när vi inte är i någon typ av kris, för att vi ska kunna hjälpa oss själva i krisen. Men om vi inte än har satt några strategier att hålla oss i, och redan är i en kris, då får vi börja där. För den springande punkten är att ta ut en riktning och en strategi som fungerar på daglig basis, som vi kan hålla i handen och som håller oss på banan när allt annat gungar.

Vad vill du dela med dig av till deltagarna på resan? 

– Som alltid vill jag inspirera till insikt, ge kraftfulla verktyg som kan hjälpa till att höja livskvalitén, att öppna upp tankarna och att utveckla dem som människor. Att dela med mig av min kunskap och mitt annorlunda perspektiv av hur man kan se på livet och våra möjligheter. Jag vill bidra starkt till att deltagarna ska känna att den här resan till 100 procent handlar om DEM. Att de verkligen får en vecka där de kan ge sig själva, sin kropp och sin själ full attention. Att de får fylla på sina depåer och komma hem lättare och mer vitala i både kropp och själ.

Vill du följa med på resan? Boka här!

Yoga på stranden vid Spanska solkusten.

INFO OM RESAN:

När: 9-16 nov november 2019.

Var: Playa Granada Club Resort, Spanska solkusten. Det 4-stjärniga hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical nedanför bergskedjan Sierra Nevada. 320 soldagar per år. Medeltemperatur i nov är 20 grader.

Pris: 15 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Vad som ingår: All inclusive, transfer, fullspäckat träningsprogram, utflykter och inspirerande föreläsningar.

Annons