Kärleksbetygen från höstens MåBra-resa: "Mitt liv har förändrats totalt!"

Följ med MåBra på träningsresa
0:44

Efter reklamen: Följ med MåBra på träningsresa

(0:44)

Slå på ljud

Över hundra glada deltagare gjorde vår MåBra-resa till en oslagbar succé! I mitten av november åkte vi till Motril, strax utan för Malaga på spanska solkusten. Vädret och humöret visade sig från sin bästa sida och härlig träning, peppande föreläsningar och fina utflykter avlöste varandra. Det blev sju magiska dagar för oss på plats, med nya minnen, muskler och vänner när veckan var över.

Vår chefredaktör Jennie Sandberg skrev dagbok, kika in i hennes reseminnen här!

Linda Wintin, 40, från Jönköping: ”Jag ville träna och njuta av sol och vin i tråkiga november. Jag är extra nöjd med Gunnars löparskola, jag har aldrig sett på mig själv som en löpare men det kanske ändras nu.”

Maria Edlund, 42, från Kungälv: ”Jag är här för att förverkliga min dröm om en träningsresa som fungerar för mig. Jag har inte möjligheten att delta i allt på grund av en funktionsvariation, men här finns det alternativ. All inspiration är otrolig och det är så mycket mer som händer än enbart fysiska träningspass!”

Brittmari Gräntz Robertson och Carina Boström från Ljusdal hängde med på vår MåBra-resa för andra gången. ”Det är det bästa vi har gjort och jag är särskilt glad över föreläsningarna, som på riktigt har förändrat mitt liv”, säger Brittmari. Carina håller med och fyller i: ”Det är den bästa investeringen jag gjort, både för kropp och själ.”

Carin Karlsson, 67, även hon från Ljusdal – och en av ”Ljusdarlingarna” som förgyllde vår vecka. ”Det är så mycket energi i vår grupp och jag älskar det här. Musiken, rörelserna och havet som dånar! Jag har varit med om mycket roligt, men det här är fantastiskt!”

Mia Högberg, 55, från Stockholm: ”Jag är supernöjd med allting, men det som sticker ut lite extra för mig är träningspassen med Ann Wilson och Gunnar Söderström. Alla ledare är helt otroliga, men de har levererat över förväntan.”

Marlene Rusaw, 33, från Jönköping lever ett hektiskt småbarnsliv hemmavid. MåBra-veckan bjöd på en paus med bästa vännen: ”Det bästa är att få egentid och njuta av träning, inspiration och tid tillsammans med min kompis!”

Mia Gunnarsson, 52, från Stockholm: ”Jag är här för att må bra, få sol, god mat och nya vänner. Det bästa är träningen och alla härliga människor som är här. Det känns som en nystart i livet!”

Vill du följa med på nästa träningsresa?

Vi gör en favorit i repris och åker till Málaga 6-13 maj 2022. Säkra din biljett – läs mer och boka din plats direkt här!

Utvald läsning