SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

Challe Lundholm om MåBra-resan: "Bubblar av livsglädje och pepp!"

05 apr, 2019 
Challe Lundholm är yoga lärare och vår värd på årets härligaste hälsoresa med MåBra. "Vi åker hem gladare och starkare med massor av ny energi och inspiration i bagaget", säger hon. Följ med du också!
Annons

I november är det dags för en uppföljare till vårens succéresa! Vi återvänder till vår pärla på Spanska solkusten, med ett härligt gäng inspirerande hälsoprofiler och ett späckat schema som innehåller träning, yoga, dans, meditation och mycket mer.

Läs mer om resan här!

En av våra profiler är Challe Lundholm – yogalärare och denna resas värd! Med en medicinsk typ av yoga, som alla kan göra, lär Challe oss att andas rätt, meditera, stärka nervsystem och få koll på hormonerna. Hon ger oss verktyg för ett lugnare, starkare, friskare och gladare liv och vill inspirera oss att ta för oss, skratta och att njuta av livet!

Vi har ställt 5 snabba frågor till Challe Lundholm om hälsa och resan:

Challe Lundholm

1. Nämn 3 saker som får dig att må bra.

– Att skratta, yoga och upptäcka nya saker.

2. Vilket är ditt bästa hälsotips?

– Hitta din egen hälsoväg, gör inte bara som andra tycker. Lägg till sånt som du vet är bra för dig, en sak i taget, då finns det mindre plats för sånt som inte är lika bra. 

Annons

3. Hur motiverar du dig själv att fortsätta yoga, träna mm när livet känns tungt?

– Just do it. Det är ingen idé att fråga sig själv om man har lust, för det har man inte när det känns motigt. Det är då vi får förlita oss på rutiner. Livet går upp och ner men rutinerna består. De bra rutiner vi har börjat med när livet kändes lättare är enklare att fortsätta med sen när det inte är lika kul. Och ljug inte för dig själv, vill du skippa något så gör det, men gör ett medvetet val.

4. Vad vill du dela med dig av till deltagarna på resan?

– Att vi måste skratta, njuta av livet och att våga gå vår egen väg.

5. Vad är det bästa med att åka med på MåBra-resan?

– Den enormt härliga stämningen – det bara bubblar av livsglädje och pepp – vi åker hem gladare och starkare med massor av ny energi och inspiration i bagaget. 

Vill du följa med på resan? Boka här!

Yoga på stranden vid Spanska solkusten.

INFO OM RESAN:

När: 9-16 nov november 2019.

Var: Playa Granada Club Resort, Spanska solkusten. Det 4-stjärniga hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical nedanför bergskedjan Sierra Nevada. 320 soldagar per år. Medeltemperatur i nov är 20 grader.

Pris: 15 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Vad som ingår: All inclusive, transfer, fullspäckat träningsprogram, utflykter och inspirerande föreläsningar.

Annons