Carina Bergfeldts romantiska semesterbilder med maken Jesper Zølck

carina-bergfeldt-italien-
5 snabba med Carina Bergfeldt
0:59

Efter reklamen: 5 snabba med Carina Bergfeldt

(0:59)

Slå på ljud

Under påskhelgen passade SVT-programledaren Carina Bergfeldt, 42, och maken Jesper Zølck, 43, på att ta ut lite kvalitetstid. Tre dagar unnade de sig, och sonen Hamilton fick stanna i Sverige samtidigt som mor och far tog sina resväskor ner till Italien.

Carina Bergfeldts romantiska semesterbilder

Milano con mi amore. I sann ’morsa och farsa på vift’-anda däckade vi två timmar på hotellet det första vi gjorde. Nu ska vi ha semester i tre dygn. Vi tittade på varandra och frågade vad man gör. Vi är så vana vid jobbresor. Nu ska vi bara äta pizza och pasta och ost. Sen då?”, låter Carina Bergfeldt sina följare på sociala medier veta.

Samtidigt delar hon med sig av en drös med bilder från semesterresan i Italien, vi får bland annat se hur de kysser varandra på det vackra torget Piazza del Duomo i Milano. Och även hur SVT-profilen står med armen utsträckt där hon låter ett par duvor beträda hennes arm.

”Livet är en fest vissa dagar”

Vidare under semesterns gång uppdaterar hon sitt flöde igen, denna gång visar hon upp tavlor på museum och bilder från kyrkan Santa Maria delle Grazie.

Nattvarden, en make som rollspelar italienare, och både lunch och crêpesfest där jag inte kunde bestämma mig utan beställde dubbelt på båda ställena. Och hemma åt Hamilton pizza i sympati med sin mor och far. Livet är en fest vissa dagar”, förklarar hon intill bilderna.

Sonen fick stanna hemma under semestern

Tvåårige sonen Hamilton fick stanna hemma under mamma och pappas romantiska påsktripp till de varmare breddgraderna. Det var mormor Barbro Bergfeldt som fick agera barnvakt, och av bilderna att döma hade de det ljuvligt hemma hos mormor.

Foto: TT/Instagram

Utvald läsning