Anna om höstens resa: "Du kommer hem med en massa ny energi!"

I november anordnar vi en resa för kropp och själ som går till Spanska solkusten! Det blir allt från yoga till vandringar, mental träning, spa och vinprovning.

Mer om resan kan du läsa här!

Med på resan kommer också ett gäng härliga och inspirerande profiler. En av dessa är MåBra:s egen personliga tränare och kostrådgivare – Anna Sundesten. Hon är redaktör på MåBra, och hon kommer att inspirera oss till bättre matvanor utan förbud eller måsten – och bjuder in till träning som passar alla.

Här har vi ställt fem snabba frågor till Anna om MåBra-resan och hennes brinnfrågor.

5 snabba med Anna Sundesten

Vad är det som är så bra med tränings- och hälsoresor, jämfört med en vanlig resa?

– Möjligheten att ta del av inspirerande pass och föreläsningar. Att träffa en massa nya härliga människor – och framför allt – få en aktiv och upplyftande semester. Härifrån kommer du hem med en massa ny energi.

Vad betyder en sund kost för dig?

– Att ha en balans. Ät näringsrik och varierande mat, med en massa frukt och grönt. Men unna dig också det lilla extra – och gör det utan att få dåligt samvete. Mat ska vara en njutning.

Vad vill du att deltagarna på resan ska få med sig hem från dig?

– Energi och rörelseglädje. De ska tänka på den här resan länge och minnas den med glädje. Kanske har de hittat någon ny träningsform som de gillar, eller ett nytt sätt att se på mat.

Vad ser du mest fram emot under resan?

– Att träffa alla läsare, det ser jag jättemycket fram emot. Och så ska jag försöka gå på så många pass och föreläsningar som jag bara hinner, här finns massor av inspiration att hämta!

Vad innebär hälsa för dig?

– Som småbarnsmamma har jag insett vikten av sömn och avslappning. Jag måste sova för att må bra – och hela tiden påminna mig själv om att inte stressa för mycket. Dessutom är träning en friskfaktor på alla sätt och vis!

 

Mer info om resan:

När: 17–24 november 2018.

Var: Playa Granada Club Resort & Spa, Andalusien, Spanska solkusten. Hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical, nedanför bergskedjan Sierra Nevada – som har 320 soldagar/år.

Medeltemperatur i november: 20 grader.

Pris: 14 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Vad som ingår: Flyg, boende med All inclusive, transfer, träningsmatta och fullspäckat träningsprogram, utflykter och inspirerande föreläsningar/workshops.

 

Läs mer om resan och boka här!

Läs också: 

Liselotte om MåBra-resan: ”En hel vecka i hälsans tecken!”

Elizabeth Kuylenstierna om MåBra-resan: ”Det kommer bli magiskt!”

 

Utvald läsning