Trebarnspappan Tim dog av vanlig penicillinkur

06 feb, 2017 
Tim och Emma var småbarnsföräldrar med livet framför sig när tragedin slog till. Efter en vanlig penicillinkur fick Tim en allergisk reaktion och dog. Nu får Emma och barnen hjälp med att med att renovera färdigt hemmet när Sofias änglar griper in.
Annons

I säsongens andra avsnitt av ”Sofias Änglar” åker hjälparna till ett hem i Vendelsö. Där bor Emma med tre barn efter att ha blivit änka när hennes man Tim rycktes ifrån henne. Tittarna får veta att paret träffades när Emma var 17 och Tim 29. Omgivningen trodde att åldersskillnaden skulle förstöra relationen men de skulle bevisa att olyckskorparna hade fel. I programmet berättar Emma om hur parets kärlek blev starkare och starkare och tillsammans fick de tre barn.

När Tims pappa dog kunde familjen flytta in i hans 70-talsvilla i Vendelsö. Där började Tim renovera för att få huset i skick för den egna familjen. Men Tim hann aldrig slutföra arbetet.

Emma berättar i programmet om hur Tim fick en, till synes ofarlig, infektion. I samband med detta fick han penicillin utskrivet.

– Han fick biverkningar av den, berättar Emma i programmet.

– Han blev jättesvullen och fick nässelutslag över hela kroppen.

Annons

Läs också: Axel var nära döden – nu tävlar han i Melodifestivalen

Hela världen föll

Till slut blev Tim så dålig att han måste föras i ilfart till sjukhus. Emma hoppades in i det sista men får till sist veta att hennes man inte kommer att klara sig. Emma berättar att hon får sitta bredvid honom när han drar sina sista andetag.

– Det var som att hela världen bara föll, säger Emma i programmet.

– Jag var mest ledsen för att Tim inte skulle få se sina barn växa upp.

Läs också: Yvonnes ex tände eld på henne och sonen

Efter Tims död har sorgen efter honom präglat familjen. Barnen saknar sin pappa och Emma saknar sin man. Nu åker Sofia Wistam och hennes änglar Mattias Särnholm och Johnnie Krigström dit för att hjälpa familjen med hus och hem.

 

Elizabeth: Jag flydde sekten, men rädslan finns kvar

Läs också: Elizabeth: Jag flydde sekten, men rädslan finns kvar

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons